ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ!!! :D ΝΑ'ΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ Τ'ΑΥΤΙΑ!!!
Printable View
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ!!! :D ΝΑ'ΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ Τ'ΑΥΤΙΑ!!!
συγχαρητηρια!!!! να και ενα καλο νεο που ακουσα / ειδα σημερα...
Έεεεελα βρε Μπρόκεν! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ... Σας εύχομαι τα καλύτερα όμορφη! :D Επιτέλους και ένα καλό νέο! Επομενοοοοοοος... :D
Ε,ας στα πω κι απο δω..συγχαρητήρια..κ μη ξεχνάς ότι σε ένα μήνα είπαμε..ξέρεις εσύ.τόσο καιρό λέμε για καφέ,τελικά στις σαμπάνιες θα το ρίξουμε.:-P
να ειστε ευτυχισμενοι ντολακι!!!!! γεροι και χαρουμενοι και παντα μαζι :):):)
void χαχαχαχα τι κουταβια πατσαβουρακια ειναι αυτα?!!! ρεμ νιφαδα χριστινα κοκκινοσκουφη θεοφανια confuse και ολοι να στε καλα!!!! μου φαινεται περιεργο το μονοπετρο γμτ! :p
νιφαδα σε κανα 2 χρονια ρε τι βιαζεσαι! :p
καλα,θα σου πω εγω..κατσε να τελειωσω και θα σε βαλω εγω στο mood.
..... και να προσέχεις με τα τοσα που συμβαινουν στους γαμους στις μερες μας......, ο γάμος θέλει πίστη, αγάπη, καλή επικοινωνία και αφοσίωση ο ένας στον άλλο, για να χει γερες βασεις και διάρκεια, .... αφού βρηκες τον άνθρωπο σου με τον οποίο θα κάνεις πράξη όλα αυτα, για να γίνετε πρότυπα για όλους εμας.
καλα δεν θα παντρευτω ακομα......... σε 2 χρονια
Χαίρομαι πολύ για σένα... Μακάρι όλα να σου έρθουν όπως τα θέλεις και να είσαι πάντοτε ευτυχισμένη με τον άνθρωπό σου!
Μπραβο γλυκια μου,ευχομαι καθε ευτυχια κ ο,τι επιθυμεις!!!Να ειστε παντα ευτυχισμενοι:D:D:D
Κούκλα, να είστε ευτυχισμένοι!!!!!!!
Broken τα καλύτερα εύχομαι!!!!