-
ναι ειμαστε καργα κομπλεξικοι επειδη δεν ακουμε σκυλαδικα. τουλαχιστον ας εδινες το λινκ που το ειδες να το δουμε κι εμεις μπας και κανουμε κουβεντα γι'αυτο. τωρα ετσι αερολογιες τι να λεμε για τα καμωματα της καθεμιας που καλοπερναει στην ελληνικη σοουμπιζ.
-
ποιος σου ειπε οτι εγω ασ πουμε ακουω σκυλαδικα..?τι σχεση εχει με το θεμα...ειδα μια συνεντευξη...προσφατη...ακου σα καποια πραγματα και ηθελα ν μιλησω με αυτα..γτ ειδα πολλα απο τ προβληματα μου και σε αλλον ανθρωπο...ποσο μαλλον σε γνωστο που εχει και οτι θελει απ τη ζωη του αλλα παρολ αυτα του συμβαινει....και τ δικα σου θεματα εμενα ανουσια μου φαινονται γτ δν μ ενδιαφερουν αλλα δν μπηκα να σ κραξω αν ειναι δυνατον...ουτε ν πω τη γνωμη μου ...αμα μπορουσα να σ βοηθησω σε κατι θα το κανα
-
οταν καποιος ασχολειται με σκυλουδες υπαρχει περιπτωση να ακουει trance για παραδειγμα ή καποιο αλλο ειδος μουσικης ?
ενα αυτο, δευτερον το ολο θεμα ειναι κουτσομπολιστικο χειροτερο απο περιοδικα της Σουπερ Κατερινας.
τριτον δεν εγραψες τιποτα για σενα κι οτι σε προβληματιζει, ρωτησες μονο αν ειδαμε τη συνεντευξη της (χωρις να δινεις καν λινκ στο ξεκινημα), κι οτι οταν τελειωνει ο ερωτας τελειωνουν ολα (κατι που ειναι λαθος, διαφορετικα δε θα υπηρχαν οικογενειες).
τα δικα μου θεματα αφορουν εμενα προσωπικα, οχι τη Νατασα Θεοδωριδου κι οποιον αλλον καλοφαγακια βολεμενο τραγουδιστη wannabe.
-
-
εχω γραψει πολλες φορες για το τι με απασχολει και ποιο ειναι το προβλημα μου δν χρειαζεται ν τ ξαναγραψω ,,,,απλα πηρα αφορμη,,,απο μια συνεντευξη..και εκτοσ απο αυτο τη συνεντευξη την ειδα στη τηλεοραση δν την εψαξα ελεοσ
-
ελάτε μπρε, ...μικρό το κακό.
Οι δοσίλογοι μας φταίνε στην Μαρία ξεσπάμε.