Adzik...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Να με συγχωρεσεις που χρησιμοποιω αυτο που εχεις γραμμενο για να πω αυτα που θα θελα να πω.Ειναι δυσκολο να σωσουμε τα ονειρα μας οταν μερικες φορες εμεις οι ιδιοι ευθυνομαστε που αυτα βουλιαζουν και χανονται περα για περα.Γιατι πλεον θελει σθενος να λεμε καλημερα με ενα χαμογελο;Γιατι πλεον θελει δυναμη να πεις \"σημερα ειμαι καλα\".Αλλαζουν οι καιροι,αλλαζουμε και εμεις.Μονο μας οπλο σε ολα αυτο ο εαυτος μας και αλιμονο αν και αυτος πεφτει στην παγιδα των \"αλλων\",γιατι ολοι μας βαζουν σε παγιδες.
Μερικες φορες δεν τολμω να γραψω και να καταθεσω τις σκεψεις μου.Ειμαι καινουργιος εδω, εχω διαβασει αρκετα απο οσα εχετε γραψει.Τυχαια βρηκα την σελιδα αυτη και ομολογω πως μερα με την μερα νιωθω διαφορετικα ξεροντας πως δεν ειμαι τελικα μονος.Δεν ειμαι ο μονος που τρεμω και φοβαμαι και πλεον θα μαθω να λεω \"υπαρχουν και χειροτερα\".Οσο κι αν αυτη η προταση κτυπα αλλους ανθρωπους και λυπαμαι ειναι σοφη,σου δινει ερεθισμα να διαχωρισεις τι πραγματικα ειναι το προβλημα σου.Μερικες φορες δημιουργουμε και προβλημα εκει που δεν υπαρχει..Δεν θελω να πω και πολλα,ελπιζω σε καποια στιγμη να μπορεσω να ανοιξω την ψυχη μου να εκφρασω τι με προβληματιζει,γιατι ξερω πως δεν ειμαι μονος.Ολοι μαζι μπορουμε...φτανει ο καθενας να μπορει να σταθει ανταξια στην υπαρξη του και ειλικρινα ειναι πανεμορφο να υπαρχεις και να το νιωθεις.Σας ευχαριστω..Καλη δυναμη!