Ρε παιδιά το παιδί νιώθει άσχημα και ζήτησε βοήθεια, και σεις τον κάνατε να νιώσει ακόμα πιο άσχημα;
Printable View
Ρε παιδιά το παιδί νιώθει άσχημα και ζήτησε βοήθεια, και σεις τον κάνατε να νιώσει ακόμα πιο άσχημα;
chris,αν και εφοσον το προβλημα σου ειναι πραγματικο,θα σου ελεγα τα εξης,καταρχην μεσα σου δεν εχεις σαφη εικονα για για τον διαχωρισμο γυναικα-αντικειμενο ποθου....και γυναικα-αδελφη-μελος οικογενειας...........κατι που σε ολα τα αρσενικα πρεπει τουλαχιστον σαν αντιληψη να παγιωθει και να ξεκαθαρισει απο πολυ πιο νωρις.......αυτο ψαξτο.
Τωρα 23 ετων χωρις να εχεις κανει σεξ ποτε φανταζομαι οτι για εναν αντρα θα πρεπει να ειναι οδυνηρο....και ειναι φυσικο το μυαλο σου να σε οδηγει σε περιεργους δρομους.
Λες οτι θελεις οικειοτητα και επαφη και αγκαλιτσες για την πρωτη σου φορα αλλα αναρωτιεμαι ποσοι ελληνες αντρες ηταν τοσο τυχεροι να ειναι η πρωτη τους φορα ετσι.....προσωπικα πιστευω οτι και τα αγορια εχουν αναγκη και θα ηταν καλυτερα γι αυτα να ειναι ετσι αλλα.......
Μου κανει εντυπωση ομως που αυτο σου τον φοβο ή επιθυμια τον θεωρεις πιο σημαντικο απο το να σκεφτεσαι ερωτικα την αδελφη σου.....
Θα σε συμβουλευα να βουτηξεις στα βαθια και γρηγορα μαλιστα.....και κατα προτιμηση με μια μεγαλυτερη σου γυναικα(δοξα το θεο υπαρχουν πολλες πιπινοκυνηγοι)που θα σου φερθει και τρυφερα και θα δεχτει την προσφορα της παρθενιας σου ως θειο δωρο απο τον ουρανο....
..κρις αν δεν κάνεις πλάκα, πήγαινε σε έναν ειδικό.
Με το να κάνεις σεξ δεν θα αλλάξει τίποτα.
...σίγουρα, δεν αντιλέγω.
Απλά αυτή η εμμονή με την αδελφή έχει μπόλικη αιμομιξία μέσα και αυτό μπορεί να έχει βαθύτερα αίτια.
Θεωρώ πως όσο πεινασμένος και να είναι κάποιος για σεξ δεν υπάρχει περιπτωση να δεν σεξουαλικά την αδελφή του ή τη μάνα του. Εκεί αλλάζει λέβελ ;)
παιδια χαλαρωστε δεν ειμαι ανωμαλος....απλα με ειχαν πιασει σκεψεις και ενιωθα ασχημα.....για παραδειγμα κοιταξα το πισινο της ασυναισθητα και ειπα δεν ντρεπεσε....απλα ειμαι πολυ ενοχικος απο οτι μου ειχε πει ενας ψυχολογος που ειχα παει
κοιτα chris,αλλο εχω ερωτικες φαντασιωσεις με την αδελφη μου κι αλλο κοιταξα τον πισινο της ασυναισθητα......στην πρωτη περιπτωση οπως λεει και η Θεοφανια αλλαζει λεβελ,στην δευτερη παιζει να συμβαινει μονο εξαιτιας της σεξουαλικης αποχης....
Οπως και να ειναι ξεπερασε τους φοβους και τις αναστολες σου και κοιτα να δοκιμασεις....μια δοκιμη θα σε πεισει και πιθανον να τα θυμασαι ολα αυτα μετα και να σου φαινονται ασημαντα και πολυ μακρια απο σενα.....
λοιπον η nlfu με καταλαβε καλυτερα... απλα πιθανον απο οτι βλεπω ειμαι σεξουαλικα πιεσμενος και δεν μπορω να βρω λυση....γιατι να βρω μεγαλυτερη γυναικα?
Σε αυτο ισως θα ηταν πιο αρμοδιος ενας αντρας να σου απαντησει αλλα γενικα πιστευω πως οι κοπελες στην ηλικια σου ειναι ηδη εμπειρες και πιθανον καποια να σε πληγωσει αν καταλαβει την δικη σου απειρια.....εκτος αν βρεις καποια καλη κοπελιτσα που θα δοκιμασετε μαζι.
Τωρα η μεγαλυτερη (και φυσικα να σε ελκυει ερωτικα οσο το δυνατον) θα εχει μεγαλυτερη κατανοηση,στις γυναικες λειτουργει και λιγο το μητρικο ενστικτο σαυτα τα πραγματα.....ειδικα αν σε γουσταρει θα θεωρησει και πολυ ομορφο γι αυτην οτι θα ειναι η πρωτη σου κι ετσι θα σου φερθει πολυ τρυφερα και με μεγαλυτερη διακριτικοτητα.......
λοιπον πια γυναικα μεγαλυτερη θα με δει ερωτικα και οχι σαν το παιδι της?ποιο ενστικτο λειτουργει ρε nflθ... το ενστικτο τωρα το κανω με το παιδι μου
οχι βρε chris καμμια σχεση....το ενστικτο που εχουν μεσα τους γενικα οι γυναικες να νιωθουν προστατευτικα για τους αντρες....δεν εχεις ακουσει πολλες που λενε ας πουμε ,οι αντρες ειναι μεγαλα παιδια,κατι τετοιο περιπου......καμμια σχεση να σε δει σα γιο της...αυτα στο σεξ ειναι ξεκαθαρισμενα.....