Originally Posted by
LIONLIBRA
ημουν που ημουν αρρωστοφοβικη,πηγα στον ωριλαρ γιατι με ενοχλουσε ο λαιμος μου μετα απο μια αμυγδαλιτιδα και μου ειπε να ξαναπαω σε ενδροκρινολογο.του ειπα οτι εχω παει μεσα δεκεμβρη και ειχα μονο 2 μικρους οζους και μου λεει να ξαναπας.παιρνω τηλεφωνο την ενδοκρινολογο και μου λεει δεν θεωρω πως πρεπει να κανεις εξετασεις τοσο νωρις αφου δεν ειχες τιποτα.
το ιδιο βραδυ μπηκα εδω μεσα και ειδα τον κλασσικο ντορο που εχει ξεσπασει με τις ιεροδουλες και διαβασα τα συμπτωματα του... και τελικα εχω ενοχλησεις στις μασχαλες και στο στηθος τοσο καιρο και οι γυναικολογοι μου λεει δεν ειναι τιποτα μην ψαχνεσαι , με εχει δει πνευμονολογος . καρδιολογος, γυναικολοι, ωριλαρ,ενδροκρινολογοι, μεσα σε 6 μηνες 3 μηνες εκανα 2 φορες γενικες εξετασεις αιματος και αποφασισα να παω σε ψυχολογο γιατι μου ειπαν ολοι για αγχωδη διαταραχη...τωρα ομως βλεπω οτι τοσο καιρο ελεγχω την γλωσσα μου γιατι εβγαλα μια αφτρα που δεν ειχα ξαναβγαλει,μετα παρατηρω οτι εχει αλλαξει χρωμα η γλωσσα μου και οι 2 ωριλαρ μου λενε ειναι φυσιολογικο το χρωμα της γλωσσας μου και οτι ειναι απλα χρωστικες απο καφε και τσιγαρο, οι ενοχλησεις σε μασχαλες και στηθος συνεχιζονται,επισης και του λαιμου που με τσουζει καπως και με καιει η γλωσσα μου,δυσκολευομαι να καταπιω σα να υπαρχει κατι εκει περα και οταν διαβασα τα συμπτωματα του ειτς θορυβηθηκα τρομερα...ολο αυτο μου ξεκινησε με λοιμωξη αναπνευστικου πριν 6 μηνες...
εχω καταγχωθει παιδια... φοβαμαι μην εχω τις 2 μεγαλυτερες αρρωστιες...
ειχα παει πριν 2,5 χρονια,τελη σεπτεμβρη του 2009 με ενα παλικαρι που το ηξερα 5 μηνες και το καναμε χωρις προφυλαξη και απο τοτε δεν ξαναειχα σεξουαλικη επαφη...
τρεμω στην ιδεα.... με εχει κατααγχωσει το γεγονος....