ποσο ετων εισαι?και ποσο ειναι?βασικα απο ολο αυτο μου φαινεται οτι βολευεται.σορυ
Printable View
ποσο ετων εισαι?και ποσο ειναι?βασικα απο ολο αυτο μου φαινεται οτι βολευεται.σορυ
Εννοώ τι σχέση έχεις με την κοπέλα όσον αφορά ηλικιακα/εμφανισιακα/οικονομικά/κοινωνικά.
Δεν πιστεύω με τίποτα πως υπάρχουν γονείς που αγχώνονται για την αποκατάστση ενός 32χρονου άντρα.
Λες πως επισκέπτεται ψυχολόγο και έχει προβλήματα υγείας.
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής σε αυτό?
αννα μαρια δεν χωριζει αυτος..
Ειμαι 25 και αυτος 32. Εκεινη 31, εχουμε την ιδια οικονομικη κατασταση με την κοπελα. Εμφανισιακα ειμαι 1,65 κανονικια προς αδυνατη με μακρια μαλλια καστανοξανθα μαλλια, πρασινα ματια. Η κοπελα ειναι και αυτη στο υψος μου αλλα ειναι λιγο χοντρουλα ομως πολυ γλυκια στο προσωπο, εχει και εκεινη καστανοξανθα μαλλια και καστανα ματια. Εγώ είμαι ηθοποιός, η κοπέλα έχει βιβλιοπωλείο, εκείνος είναι μουσικός.
Εχει προβλημα υγειας αλλα δεν θελω να δωσω περισσοτερες λεπτομεριες και οικονομικα ειναι χαλια γιατι η μητερα του εχει γεμισει χρεη και τα πληρωνει ολα αυτος απο τη δουλεια του γιατι εκεινη δε δουλευει επειδη εχει προβλημα υγειας σοβαρο
οκ.δεν εχουν και τοση σημασια ολα αυτα, απλα κρατα επιφυλαξεις και απαιτησε αυτα που θες.εχει τυχει να δινω χρονο στον αλλον για να χωρισει κατι χρονια..και τιποτα.
αννα μαρία, μας λες τόσο άνετα τα επαγγελματα σας και δεν μπορεις να πεις αν πάσχει απο κάτι?
Πως θα σε βοηθήσουμε αλλιώς?
πι ες: μην ανοίγεις θέματα αλλα, και μη κανεις κόπι το πρωτο σου μνμ σε άλλα θέματα. Μην ανησυχείς, όσοι είναι μέσα το βλέπουν το θέμα σου.
Πιστευεις οτι μαγαπαει η οχι?
καρκινο! οκ?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΟΛΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ!
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ
είχε προβλήματα η σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του;
Ναι τον καταπιεζε πολυ