Φορεσα τα μαυρα μου σημερα για αυτο το λογο:p...ειναι το λεγομενο flatening emotion...η καπως ετσι πως το ειπαμε σε αλλο θεμα.
Printable View
Φορεσα τα μαυρα μου σημερα για αυτο το λογο:p...ειναι το λεγομενο flatening emotion...η καπως ετσι πως το ειπαμε σε αλλο θεμα.
Μωρέ έχουν flatάρει όλα..ακόμα και τα emoticons ασπάζονται την διάθεσή μας...
Εμμμμ ΠΩΣ δούλεψαν εκεί? (λέτε να βρήκαμε κανά λαυράκι)?Quote:
Originally posted by kassi_21
Χάρηκες εσύ που σου δούλεψαν σε ένα τόπικ..Χαχα...Απογοητεύτηκε� � εεε;;;;;;
χααααααα
Καλέ σε ποιό τόπικ δούλεψαν;Ξέχασα...Να πάω να τα δοκιμάσω να χαρώ επιτέλους να βγαίνει η φατσούλα..Καλά έχουμε αποσυντονιστεί!!!!!Πρέπει να βγουν οι φάτσες για να αποφεύγεται η παραπλάνηση ότι λειτουργούν τα emoticons...μπουχουχού!!!!!
...άργησα μάλλον να εκφέρω άποψη..:o
..και τώρα πώς θα αντιδράσω? :P
χάι έβρυουαν:cool:
Γιατι να μην έχει βρε παιδιά φατσούλες ? Ποιο το κακό ?
Ενταξει για avatars το καταλαβαίνω ! Αλλα φατσούλες ???
Στο κάτω κάτω και εμείς τις χρησιμοποιούμε (χωρίς εικόνα) αλλά και το φορουμ τις δίνει ως επιλογή ! Γιατί κύριε διαχειριστά να μην έχει φατσούλες ?
(θα μου πει γιατι εγω αποφασίζω παιδιά και δεν θα ξέρω τι να του απαντήσω! :P)
Ποιο να ψηφίσω πάντως Ραψωδέ δεν ξέρω ! :D
Quote:
Originally posted by Kleiw
Γιατι να μην έχει βρε παιδιά φατσούλες ? Ποιο το κακό ?
(θα μου πει γιατι εγω αποφασίζω παιδιά και δεν θα ξέρω τι να του απαντήσω! :P)
βρε κλειώ μου ο διαχειριστής μπορεί να φροντίζει να κρατάς τη φαντασία σου σε καλά επίπεδα
π.χ.
=8-) s:-D X:() [8-{
:D
Αν περιμένω απο κάτι τετοιο να κρατώ την φαντασία μου !!! :D:D:D:D:D:D:D
(Λες να έχει κατι τέτοιο στο νού του ??)
Quote:
Originally posted by Kleiw
Αν περιμένω απο κάτι τετοιο να κρατώ την φαντασία μου !!! :D:D:D:D:D:D:D
(Λες να έχει κατι τέτοιο στο νού του ??)
να θέμα για πολλ- τι μας εμπνέει @:Ο
οχι.
:P
Εχω την αίσθηση πάντως οτι το φορουμ είχε την προθεση να έχει φατσούλες και δεν δουλευουν καλά ! Αλλιως πως εξηγείται το οτι κάποιες φορές δουλευουν και κάποιες φορές όχι ? Επίσης γιατί σου δίνεται η επιλογή στο περιβάλλον δημιουργίας μηνύματος ?
Υπάρχουν και μερικά ακόμη τεχνικά προβλήματα ! Για παράδειγμα, αν επιλέξεις ενα κείμενο για να του αλλάξεις χρώμα, μέγεθος γραμματοσειράς ή κάτι άλλο, είναι πιθανό να μην σου κρατήσει όλο το κείμενο (αν είναι σχετικά μεγάλο) ! Το έχω πάθει αρκετές φορές ! Εχω βρεί άλλο τρόπο διαχείρησης του κειμένου, αλλά παρολαυτά αφού υπαρχει η επιλογή παρασυρομαι και την παθαίνω !
Επίσης αν βάλεις χρώμα κόκκινο , δεν σου βάζει ξανά κόκκινο στο καπάκι ! Και σε αυτό έχω βρεί πλάγιο τρόπο, αφού έκανα πρώτα την εξυπνάδα να γεμίζω την απάντηση μου με διαφορετικά χρώματα ! :)
Βγαίνουν ! Βγαίνουν !
Βγαίνουν ???????????????????????????
:cool::):(:D:o;):P:mad:
:(
Μπα εδώ δεν βγαίνουν ! Σνίφ, σνίφ !
Κοιτάξτε εδώ : http://www.e-psychology.gr/forum/vie...age=2#pid42326