Originally Posted by
λιλιουμ
Kαταρχας καλη μου δεν εχεις τπτ να ζηλεψεις.
Κατα δευτερον η ποσοτητα συνηθως δεν παει με την ποιοτητα.
Κατα τριτον η χημεια καθε ζευγαριου ειναι διαφορετικη.
Και επεκτεινομαι: Επειδη εχω φιλικο κυκλο αντρων, διατηρω φιλικες σχεσεις με πρωην, και εχω γνωρισει και μερικους αντρες, εχω διαπιστωσει σε καποιες περιπτωσεις, οτι ναι μεν μερικοι κανανε σεξ ευκολα, αυθορμητα, με πολλες και διαφορετικες, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειχαν και παθος και χημεια και περασανε ουαου και οι δυο. Μερικες φορες οι αντρες το κανουν απλα για να το κανουν, ή ακομα και για να πουν οτι το εκαναν. Οχι μονο εγω, αλλα πολλοι υποστηριζουν οτι μαθαινει κανεις να κανει καλο σεξ μεσα σε μια (μακροχρονια) σχεση με ερωτα και συναισθηματα, γνωριζοντας τον συντροφο του και τα σωματα τους και τις προτιμησεις τους.
Το οτι πηγαινε λοιπον με πολλες και εχει εμπειρια δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ο τελειος εραστης.. Δευτερον, δε σημαινει οτι δε μπορει να παθει ενα ψυχολογικο, να πεσουν οι ορμες του, να περασει ακταθλιψη και να μη θελει σεξ. Τριτον, δε σημαινει οτι τωρα δε μπορει να μεινει σε μια μακροχρονια μονογαμικη σχεση η οποια δεν παει καλα γενικα, αλλα και ερωτικα. ΕΙδικα αν εσυ γκρινιαζεις και το απαιτεις και μουρμουρας, η διαθεση για σεξ μαντεψε τι κανει? Φτεραααααα!!!
Τελος, οι ρωσιδες μπορει να ηταν ευκολες και ομορφες, αλλα ισως, τουλαχιστον αυτες οι συγκεκριμενες που γνωριζε στον κυκλο του, να μη μπορουν ή και να μη θελουν να καλυψουν συναισθηματικα εναν αντρα για να μπει σε μια σχεση. Και βασικα το να ειναι ομορφος ο αλλος και ευκολος δεν κανει και το σεξ καλο, ουτε τη σχεση. ΟΠοτε τι να ζηλεψεις?