Σ'αυτό θα διαφωνήσω... Όσοι άντρες ψάχνονται, τόσες γυναίκες ψάχνονται. :)
Printable View
η πραγματικοτητα του κοσμου μας αλλα μας εχει δειξει...πηγαινε σε ενα κλαμπ ενα μετριο αντρα και μια μετρια γυναικα απο τα στανταρ της κοινωνιας και πες μου ποιος θα δεχτει περισσοτερες προσφορες για σεξ....επισης μπορει να κανεις ενα πειραμα εδω μεσα και να βαλεις μια γυναικα να ζηταει αντρα και εναν αντρα να ζηταει γυναικα για σεξ και πες επισης ποιος θα παρει προσφορες για σεξ...ο αντρας χρειαζεται να περασει ενα χαος τελετουργιων για να κανει σεξ ασχετα αν ειναι ωραιος η καλος χαρακτηρας...η γυναικα το εχει πανευκολο και αυτο γιατι ο αντρας δεν ζηταει ποτε σχεδον τιποτα απο τη γυναικα εκτος απο το κορμι της...η γυναικα δεν χρειαζεται ουτε να ειναι ομορφη ουτε καλος χαρακτηρας ουτε τιποτα...οι γυναικες το εχουν πανευκολα και αυτο γιατι ο αντρας οταν ειναι πολυ ερεθισμενος θα το εκανε ακομα και με κατσικα....
καλα φιλε οχι και με κατσικα......αλλα εγω πιστευω οτι για να βρεισ κοπελα και να εχεισ περισσοτερεσ πιθανοτητεσ να ειναι σωστη αυτη η κοπελα πρεπει να εχεισ γνωριμιεσ......δλδ να μν κανεισ παρεα με 10 αγορια και καμια κοπελα...γτ ετσι δν βρισκεισ τπτ......αντιθετωσ αν ξερεισ και κοπελεσ τοτε οι πιθανοτητεσ να προσεγγισεισ καποια ακομη και αν εμφανισιακα δεν λεσ και πολλα ειναι πολλεσ.......
συμφωνώ μ' αυτό που λέει ο kuxumu..
η διαφορά είναι ότι οι γυναίκες ίσως ακόμα ζητάνε περισσότερα από έναν άνδρα εκτός απ' το σεξ.. και για να προλάβω πιθανές παρεξηγήσεις
να πω ότι αυτά που ζητάνε δεν έχουν να κάνουν ούτε με Ι.Χ., ούτε με χρήματα κ.λπ. αγαθά. Και δεν το βρίσκω παράλογο!
μα γιατι να μν τα ζητασ αυτα τα περισσοτερα.....και ο αντρασ ακομη...υποτιθεται κανεισ κατι με καποιον για να ειστε καλα και ευτυχισμενοι....γτ να μν ζητασ αυτα τα παραπανω παρα να κοιτασ ενα καλο σεξακι..??μου φαινεται απολυτα λογικο και απο την πλευρα των 2....το θεμα ειναι ομωσ να μν βλεπουν οι γυναικεσ τουσ αντρεσ μονο ωσ μηχανεσ που μπαινουν σε ενα κλαμπ και αναζητουν υποψηφια για σεξ...
γνκ νομιζω η ολη προκαταληψη εχει οδηγησει στο να εχουν οι γυναικεσ αυτη την ιδεα και απο την πλευρα τουσ οι αντρεσ να μν εχουν επιτυχια αναφορικα με μια σωστη σχεση σε τετοιουσ χωρουσ....
οι κοινωνικεσ επαφεσ δωρεαν ειναι....αν κοιταξεισ γυρω σου πιστευω μπορεισ να βρεισ κοριτσια για να κανεισ παρεα και ισωσ αργοτερα να καταληξεισ και καπου αλλου.....
φυσικα και μιλαω για σεξ...θεωρειτε δικαιο η γυναικα να βρισκει ευκολα σεξ που δεν το θελει στον ιδιο βαθμο με τον αντρα και ο αντρας να ταλαιπωρειται απιστευτα ενω το θελει περισσοτερο και υποφερει σεξουαλικα....εκει πιστευω ερχετε η πορνεια και φερνει σεξουλικη δικαιοσυνη δινοντας την ευκαιρια και στον αντρα να εχει επιλογες με το ποια θα κανει σεξ....
θα προτεινα να πας τελικα σε πορνειο να κανεις σεξ,γιατι μου φαινεται οτι εχει κολλησει το μυαλο σου στο θεμα κ μαλλον το εκπεμπεις αυτο. αν κ πιστευω οτι αν αντιμετωπιζες τις γυναικες ως ανθρωπους κ οχι ως σεξουαλικα αντικειμενα στο τελος θα σου καθοταν καποια
πραγματικα ρε φιλαρακι εξακολουθεισ να πιστευεισ οτι οι γυναικεσ δν γουσταρουν το σεξ......
με τν λογικη τη δικια σου ομωσ....πηγαινε σε μια πο**η να ηρεμησεισ και ασε τη κουβεντα.....νομιζω δεν καταληγουμε καπου αν το μυαλο σου περιστρεφεται μονο γυρω απο εκει.....και λυπαμαι που τοσα ατομα εδω μεσα προσπαθουμε να σε κανουμε να καταλαβεισ 2 πραγματα για το πωσ και τι πρεπει να κανεισ αλλα εσυ εχεισ κολλημενο το μυαλο σου μονο στο να π****εισ....
καλοπιστι οι γυναικες ειναι σεχουαλικα <αντικειμενα> για τους αντρες και οι αντρες για τις γυναικες...ετσι τα ορισε η φυση....μαρκελα εφοσον θελετε και εσεις σεξ στον ιδιο βαθμο τοτε να οργανωσω μια ομαδικη συναντηση μεσα απο το φορουμ και να κανουμε ολοι μαζι σεξ ως ενηλικες με πληρη σεβασμο ο ενας για τον αλλο η μηπως δεν θα πετυχει και θα εχουμε μονο αντρες στη συναντηση...εφοσον δεν κρατιεστε και εισαστε αδηφαγα σεξουαλικα οντα οπως οι αντρες δεν θα αρνηθειτε
εγω σαν αντρασ στν συναντηση σου δεν θα ερχομουν παντωσ......και πιστευω καθε αντρασ με υγιη μυαλα το ιδιο θα εκανε...
δεν μου απαντησατε ειναι εγλημα να θελεις να κανεις μονο σεξ.....ειναι κακο να θελεις να εχεις τις επιλογες που εχει μια γυναικα....confuse με το να με λες εγκληματια επειδη θελω να κανω σεξ πιο γρηγορα και ευκολα ειναι σαν να λες εγληματια ενα που τρωει σε ενα εστιατοριo....