Quote:
Originally posted by dream84
παλι το ιδιο μοτιβο οι ιδιες φοβιες και χειροτερα..οι σκεψεις για ναδωσω ενα τελος στην ζωη μου ολο κ πιο εντονες γινονται..δεν ξερω που να μιλησω κ αν αξιζει τον κοπο.εχω δωσει ολα μου τα λεφτα στους γιατρους κ το αποτελεσμα ειναι να μην ξερω τι εχω κ να φοβαμαι ολο κ πιο πολυ οτι εχω καποια σοβαρη ασθενειαδεν ξερω αν φταινε αυτοι η αν φταιω εγω.δεν καταλαβαινουν δεν τους εχω εμπιστοσυνη.τρεχω πανικοβλητη σε εφημερευοντα νοσοκομεια κ με κλαματα τους ρωταω απο τι μπορει να ειναι ολα αυτα τα συμπτωματα, καπιοι με ξεπετανε ,αλλοι δεν ασχολουνται καν κ αλλοι μου φαιρονται λες κ ειμαι καθυστερημενο κ αλλοι παλι με λενε υποχονδρια κ εκνευριζονται που χανουν χρονο εξαιτιας μου.ενα μπαχαλο,οι ιδιοτες μου δινουν ηρεμιστηκα παρε αυτα κ οτι χρειαστεις εδω ειμαι μου λενε.ποναω πραγματικα ποναω κ σωμα κ ψυχη...αγχος σωματοποιημενο,νοσοφοβια,υ ποχονδριασμος.γιατι κανεις δεν μπορει να με κανει να πιστεψω οτι ειναι κατι απο αυτα κ οχι μια ασθενεια σοβαρη?κ αν πιστεψω κραταει λιγο μετα παλι ψαχνω για καθησυχασμο. χανω την αξιοπρεπεια μου χανομαι εγω.. ενας ψυχιατρος με ειπε οτι μελλον δεν εχω οτι μια ζωη θα τρεχω σε γιατρους κ οτι θα κανω ασκοπες επεμβασεις οτι με λυπατε γιατι ειμαι νεα κ το μελλον μου θα ειναι ετσι...
Μου κάνεις πλάκα.Αποκλείεται να σου είπε κάτι τέτοιο ψυχίατρος!!!Οι γιατροί σε ξεπετάνε γιατί δεν έχεις απλά τίποτα.Αυτό γιατί δεν το σκέφτηκες;Σε ψυχίατρο έχεις δοκιμάσει να πας εκτός από αυτόν που προανέφερες;Νομίζω ότι εκθέτεις εδώ σε αυτό το φόρουμ το πρόβλημά σου δείχνει ότι έχεις ήδη συνειδητοποιήσει τη φύση του οπότε γνωρίζεις και πώς να το λύσεις!!!Μας την παίζουν και έξυπνοι οι παθολόγοι και αντί να μας πείσουν ότι όλα αυτά είναι υπερβολική φοβία σου ρίχνουν ένα ειρωνικό χαμογελάκι και σε στέλνουν.Μόνο ένα είναι το κριτήριο διάγνωσης αν πάσχουμε όντως και φοβούμαστε όπως όλοι ή αν έχουμε φοβίες.Η επιμονή των σκέψεων και η μεγάλη διάρκειά τους σε σημείο που να επιβαρύνουν την καθημερινότητά μας ,μόνο φοβίες αποτελούν και όχι φόβους.Τώρα τον ακριβή λόγο της φοβίας δεν τον έχω ακόμα ενδοσκοπικά ψυχολογήσει αλλά ας προσπαθήσουμε αν γίνεται να στρέψουμε το μυαλό μας αλλού.Εγώ αν πάω να διαβάσω μια ιατρική εγκυκλοπαίδεια θα πάσχω μετά από τις μισές ασθένειες και αν όχι ακόμα αύριο,μεθαύριο θα εμφανίσω τα συμπτώματά τους!!Οι εξετάσεις να γίνονται προγραμματισμένα με λογικό πρόγραμμα και όσο συχνά συνιστά παθολόγος!!!Η δεύτερη γνώμη καλή είναι αλλά όχι η τρίτη!!!