φιλε carry δεν ειναι καθολου σχεση αγαπης μεταξυ παπαγαλου και ανθρωπου.. ειναι μια σχεση που ο πρωτος προσπαθει να εκμεταλλευτει και να καταστρεψει τα οσα ευγενικα και αληθινα αισθηματα του δευτερου προς αυτον. ειχα μια αντιστοιχη εμπειρια με φυστικια αιγινης μια φορα πολυ μικρος, αλλα η καταληξη ηταν να με δαγκωσει και να αρχισω να κλαιω. (- και ημουνα και ημουνα σχετικα μεγαλος τοτε. 22 χρονων).
φιλε brock: μακαρι να μην μου λες ψεματα και να μην προσπαθεις να με εκμεταλλευτεις σε οσα εχω δηλωσει. Και αυτο στο λεω γιατι οπως ειδα εισαι νεο μελος οπως εγω. αλλα σε οσα λες διακρινω μια αληθεια, γιατι ακριβως τα ιδια βιωνω και εγω. κυριως ηταν η λεξη ''με στραβοκοιταζε ο παπαγαλος''. ακριβως το ιδιο σκεφτομουνα, αλλα δεν μπορουσα να βρω το ρημα με στραβοκοιταζε. αυτο ακριβως περιγραφει το ποσο μοχθηρο μπορει να γινει αυτο το σιχαμα που λεγεται και ζωο απεναντι στους ανθρωπους. θα με ενδιεφερε παρα πολυ να ανταλλαξουμε και εκ του συννεγγυς τις αποψεις μας για τους παπαγαλους, αρκει μονο να μην με κοροιδευεις με αυτο σου το μηνυμα!