Quote:
Originally posted by claire
sto telos
γιατι μονο στο τελος?
και στην αρχη και στην μεση και ανω και κατω παναγια...
Printable View
Quote:
sto telos
γιατι μονο στο τελος?
και στην αρχη και στην μεση και ανω και κατω παναγια...
@Θεοφανία, έχω κάνει σχέση από απόσταση και ναι, ήταν πολύ βολική. Αλλά και κουραστική λόγω απόστασης. Νομίζω ότι έχω μεγαλώσει πια για κάτι τέτοιο, το έζησα, θέλω τον άνθρωπό μου να είναι κοντά μου, να βγαίνουμε κλπ αλλά όχι να με περιορίζει. Όταν ο συγκεκριμένος ήρθε στην περιοχή μου και άρχισε η συζήτηση περί συμβίωσης, η σχέση τελείωσε! Φοβερό ε; Τώρα αυτό που λες, να του φορτωθώ, είναι ένα κόλπο το οποίο πολύ απλά δεν έχω χρόνο να κάνω.. και δεν είναι και στο χαρακτήρα μου. Ε, είμαστε και μεγάλα παιδιά, δε νομίζω ότι βγαίνει άκρη με το να παίζω..
@marina38, το μεγάλο του πρόβλημα είναι ότι δουλεύω τα Σ/Κ, έστω και λίγες ώρες. Και τις καθημερινές αργώ να γυρίσω σπίτι, ειδικά τωρα που είναι πιο μακριά (βλ. γύρω στις 9 το βράδυ) αλλά δεν μεταφέρω νεύρα και ανησυχίες. Το θέμα του Σ/Κ επειδη κι εγώ ειδικά τωρα το καλοκαίρι δεν θέλω να δουλεύω, συμφωνήσαμε να βρω ένα συνεργάτη για να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί, να πηγαίνουμε για κάνα μπάνιο κλπ. Αλλά φοβάμαι μήπως η γκρίνια επεκταθεί και στις καθημερινές. Με ενθαρρύνει και μου δίνει ιδέες. Και δεν είναι ότι δεν θέλει να δουλεύω, απλά θα ήταν π.χ. ιδανικά για κείνον να δούλευα 9 με 3 το μεσημέρι και να με έβλεπε στο σπίτι όταν επέστρεφε.
Έχει τους φίλους του, υπάρχουν πράγματα να κάνει για να περάσει την ώρα του όταν δεν είμαστε μαζί απλά θέλει να είμαι 100% δοσμένη στη σχέση, και πιστεύει ότι η δουλειά μου είναι αντίπαλος. Φυσικά δεν νοείται το Σ/Κ που θα είναι ελεύθερο και εκτός δουλειάς, να το αφιερωσω κάπου αλλού εκτός από εκείνον, έτσι; Α πα πα...
@krino, αυτό θέλω, να διαπραγματευτούμε, να βρούμε τις ισορροπίες και να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να συνεννοηθούμε και να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι στην ουσία τώρα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και θα διαπιστώσουμε αν κάνουμε τελικά μαζί.
Επίσης, βρε παιδί μου αυτό το πράμα με τα μούτρα και τη μουγκαμάρα σαν κάτι γυναικούλες μέχρι να \"υποταχθώ\" και να πετύχει αυτό που θέλει, δεν το αντέχω πια...
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
γιατί δεν μπορείς ρε κρίνο απλά να αγνοήσεις την απάντηση της θεοφανίας και να μην τη σχολιάσεις! απλά διαφωνείτε και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή τη διαφωνία πολιτισμένα, δεχτείτε το και προχωρείστε.
γιατι δεν μπορω να βλεπω τετοιες σαχλαμαρες για αυτο.
Απο την αλλη δεν νομιζω να μειωσα προσωπικα καποιον....
άμα δεν μπορείς να βλέπεις τέτοιες σαχλαμάρες...πως κοιτάζεσαι κάθε πρωί στον καθρέφτη σου?
Τσ...τσ...τσ
Quote:
Originally posted by Pandora
@krino, αυτό θέλω, να διαπραγματευτούμε, να βρούμε τις ισορροπίες και να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να συνεννοηθούμε και να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Νομίζω ότι στην ουσία τώρα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και θα διαπιστώσουμε αν κάνουμε τελικά μαζί.
αυτο ειναι το καλο σεναριο,
υπαρχει ομως και το κακο, της μη συνεννοησης....
εχεις σκεφτει αυτο το ενδεχομενο?
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Quote:
γιατί δεν μπορείς ρε κρίνο απλά να αγνοήσεις την απάντηση της θεοφανίας και να μην τη σχολιάσεις! απλά διαφωνείτε και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή τη διαφωνία πολιτισμένα, δεχτείτε το και προχωρείστε.
γιατι δεν μπορω να βλεπω τετοιες σαχλαμαρες για αυτο.
Απο την αλλη δεν νομιζω να μειωσα προσωπικα καποιον....
άμα δεν μπορείς να βλέπεις τέτοιες σαχλαμάρες...πως κοιτάζεσαι κάθε πρωί στον καθρέφτη σου?
Τσ...τσ...τσ
γιατι εχω την ουτοπικη αισθηση οτι βλεπω μια τεραστια ομορφια....
χιχιχιχι
Quote:
Επίσης, βρε παιδί μου αυτό το πράμα με τα μούτρα και τη μουγκαμάρα σαν κάτι γυναικούλες μέχρι να \"υποταχθώ\" και να πετύχει αυτό που θέλει, δεν το αντέχω πια...
ειναι και αυτη μια μεθοδος ομως.
Μηπως θα πρεπει να ξεκαθαρισεις οτι δεν ειναι του στυλ σου ολα αυτα?
Το έχω αναφέρει ότι με πειράζει. Και η απάντηση ήταν \"ξεχασέ το, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει\" :oQuote:
Quote:
Quote:
Το έχω αναφέρει ότι με πειράζει. Και η απάντηση ήταν \"ξεχασέ το, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει\" :oQuote:
Quote:
χμμμ τοτε ειναι φανερο οτι πρεπει να λαβεις τα μετρα σου και να ζυγισεις πραγματα μεσα σου.
Οταν ο αλλος σου λεει κατι τετοιο,
πρεπει να αναγνωρισεις οτι ειναι ειλικρινης.
Μηπως πρεπει να γινεις και εσυ ειλικρινης με τον εαυτο σου και να τον ρωτησεις καποια πραγματα?
Xμ,Pandora,κι εγώ θα σπαζόμουν εάν το αγόρι μου χρησιμοποιούσε έμμεσους τρόπους πίεσης για να περάσει το δικό του.Γιατί ουσιαστικά,όπως το κρίνω εγώ,χρησιμοποιεί τακτικές απόσυρσης της αγάπης(the silent treatment-μούτρα και σιωπή)και πιέζει με όρους που μου φαίνονται κάπως ετσιθελικοί,μονόπαντοι και δίχως να περνάνε από διάλογο καθαρό ανάμεσά σας.
Αλλά ξέρεις κάτι;Aυτή του η στάση φαίνεται να\"πατάει\"πάνω σε αντίστοιχα δικά σου αναπάντητα ερωτήματα και αμφιβολίες για το τι εσύ θες πραγματικά,οπότε κρίνω πως ασυναίσθητα του δίνεις την άδεια να εισέρχεται στα δικά σου όρια,να τα παραβιάζει λίγο λίγο και να τα τροποποιεί με την συγκατάθεσή σου.