Εγω παντος μεγαλωσα σε οικογενεια που δεν γινοταν της *******ς οπως και πολλοι φιλοι μου και μας θεωρω ισορροπημενα ατομα και φυσιολογικα. Κι ας μην εχουμε γαμησει 1000 γκομενες ο καθενας οκ? Οχι δεν πιστευω πως εχει καταντησει καπως η κοινωνια. Την κοινωνια εγω κι εσυ την αποτελουμε. Ολα αυτα τα σημεια και τερατα που λενε ολοι απλα εγω δεν τα βλεπω...Κι αν γινονται γινονται σπανια. Ολοι ανθρωποι ειμαστε και οχι τερατα.
Οσο για μενα δεν προσπαθω να καταπιεσω καποια επιθυμια μου. Απλα ετοιμαζω το εδαφος για να αποδεχτω καποια αληθεια που ισως δεν μαρεσει. Γιατι πιστευω τα παντα ειναι αλληλενδετα. Δεν μπορεις να εχεις ισορροπημενη σχεση αν δεν εισαι ισορροπημενος ο ιδιος σαν ανθρωπος πανω απο ολα. Κοιταξε, οτι εχω παρει τον δρομο της ιασης ευτυχως το εχω αντιληφθει... Και ευτυχως που συμβαινει... γιατι ειχα ερθει στα ορια της αντοχης μου. Και οσο χαλαρωνω και αποδεχομαι το οποιο ενδεχομενο, τοσο μου λειπει η πρωην μου. Αρα λοιπον απο οτι φαινεται ισως εχω καποια καταλοιπα αμφι προσανατολισμου αλλα κυριως ειμαι στρειτ... Πανω απο ολα ομως θελω να ηρεμησει ο ψυχισμος μου και μετα τα υπολοιπα. Αυτα τα πραγματα θελουν ψυχραιμια πανω απο ολα. Δεν τα παραγγελνεις... Κι εγω σαν ατομο ειμαι πολυ αγχωδες και μαλλον εχω κοινωνικη φοβια γιαυτο δεν ανοιγομαι και δεν ερωτευομαι... Τελος παντων πολλα λεω.. Εγω τον δρομο μου τον βρισκω σιγα σιγα... Μην ανησυχεις για μενα... μια χαρα θα την βγαλω τη ζωη μου... Στα παντα χρειαζονται συμβιβασμοι φιλε....
Νομιζεις καποιος που ειναι τελειως στρειτ και παντρευεται μενει για παντα ερωτευμενος? Οχι... αλλα οπως και να χει πρωτον βρισκει τον ανθρωπο του και δευτερον εχει ευθυνη απεναντι στα παιδια του. ΟΧΙ μονο ευθυνη αλλα και επιθυμια ο ιδιος να τα προστατευσει καταλαβες? Εγω τουλαχιστον ετσι μεγαλωσα, κι αν κανω παιδια ετσι θα μεγαλωσουν κι αυτα. Οσα κι αν εχω περασει στη ζωη μου ασχημα, την θαλπωρη που ειχα απο δυο γονεις που με νοιαζοντουσαν δεν την αλλαζω με τπτ και κανενα δωρο ή οτιδηποτε πιστευω δεν αναπληρωνει τετοιο κενο.