Ευχαριστώ πολύ olga_soul για τα καλά και εμψυχωτικά σου λόγια!! Με βοηθάς!!
Καλησπέρα και στον ραψωδό, καλώς σας βρήκα.
Ελπίζω να μαθαίνω και τις δικές σας ιστορίες σιγά σιγά. Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει της Wondering, νομίζω η τι-ποτέ έγραφε για το παιδί της αν δεν κάνω λάθος..του man_26. Αν έχετε κάνει τόπικ δικό σας είναι εύκολο να μου δώσετε το λινκ. ευχαριστώ
Σήμερα είχα ψυχοθεραπεία... ήδη με 5 φορές που έχω κάνει αισθάνομαι ότι ο άνθρωπος αυτός έχει πιάσει το τι θέλω και με βοηθά αυτό. Αποφεύγει να κρίνει αυτά που λέω (μερικές φορές καταλαβαίνω τι πιστεύει απο το βλέμμα αλλά ευτυχώς δεν έχω πάρει κάτι κακό μέχρι στιγμής) και με υποστηρίζει στο να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω και όχι αυτό που λένε οι άλλοι. Μου μιλάει πάντα θετικά. Δεν θα ξεχάσω τα λόγια που μου είπε την πρώτη μέρα που πήγα..ήμουν πολύ ταραγμένη, έλεγα κάτι και έκλαιγα. Του λέω στο τέλος εσείς τι πιστεύετε; (Αποφεύγει να λέει τι πιστεύει αλλά εδώ το χρειαζόμουν). Μου λέει πιστεύω ότι έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ (πίστευα ότι είναι φυσιολογικό) και ότι έχεις μεγάλο κουράγιο ενώ πιέζεσε από παράγοντες κοινωνικούς πολύ έντονους να εναντιώνεσαι και να λες εγώ δεν θέλω να ζώ έτσι.
Παιδιά πιστεύω ότι όσοι δεν το έχουν πάρει απόφαση να ζητήσουν βοήθεια ειδικού πρέπει να το τολμήσουν. Και μην απογοητευτείτε αν δεν βρείτε καλό ψυχολόγο από την αρχή. Εγώ απογοητεύτηκα την πρώτη φορά γιατί πίστευα ότι θα πάω 3 φορές και θα μου πει ότι έχω \"αυτό\" και μετά θα μου πει τι να κάνω. Ο ψυχολόγος πρέπει να είναι ένας πολύ καλός ακροατής που θα σου βγάλει την καλή σου μεριά (στην ουσία εσύ θα την βγάλεις πάλι).
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ
φιλάκια!!