Καλημέρα σας! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους μαζί αλλά και τον καθέναν σας ξεχωριστά για τις συμβουλές και τις απόψεις σας..
Εχετε όλοι δίκιο πραγματικά πως είμαι σε μια αρρωστημένη κατάσταση ηθελημένα μπορώ να πω πλέον αλλά αποφάσισα πως πρέπει και απαιτείται να ξεφύγω από όλο αυτό!!
Και είπα πως ήρθε η ώρα να το τερματίσω όλο αυτό μέσα μου πάνω από όλα...
Και έτσι έπραξα από χθες με ένα αίσθημα αν μπορώ να σας το περιγράψω "ξαλάφρωσης.."..Σαν να εφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου...
Αποφάσισα να έχω μόνο ένα απλό τυπικό γειά μαζί του, χωρίς να τον κοιτάω συνεχως όπως κάποτε όταν περνάει από μπροστά μου..Χωρίς να είμαι "εκεί" γι αυτόν...Και αισθανόμουν πολύ όμορφα που στο τέλος της βάρδιας μου το κατάφερα...Πριν φτάσω λοιπόν σπίτι έλαβα στο κιν μου από αυτόν το εξής μήνυμα :
"Nα σε ρωτήσω μόνο κάτι και δεν θέλω ούτε χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω..Νομίζεις ότι κάνεις ή κερδίζεις κάτι με το ύφος που παίρνεις κάθε τέτοια φορά?Και καλά περνάς και σε έχω γραμμένο και δε σε κοιτώ καν κτλ κτλ..Κάνε ότι θες στο ξαναλέω, αν σε κάνει να γουστάρεις..Καλό απόγευμα"
Αυτό ήταν το μήνυμα του στο οποίο δεν απάντησα..Τι να πω άλλωστε ξανά τα ίδια θα γίνουν...Του λέω ένα γεια,μια απλή καλημέρα τι άλλο θέλει δηλαδή να κάνω????