ψηχααναγκαστική διαταραχή
Ένα μήνα πριν χώρισα ,για την ακρίβεια ,ο φίλος με παράτησε…και η βλακεία είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί!
Ήμασταν μια χαρά και ξαφνικά μέσα σε δύο εβδομάδες μου είπε ότι δεν νοιώθει πια όπως παλιά και μπλά μπλά…
Πώς γίνεται να μου λέει ότι μ΄αγαπάει και μέσα σε 15 μέρες να με πετάει λες και ….
Ήμασταν ένα χρόνο μαζί…και παπούτσια να έχεις ένα χρόνό πιο δύσκολα τα αποχωρίζεσαι…
Πρώτη φορά ένοιωθα έτσι και νόμιζα ότι και εκείνος ένοιωθε το ίδιο ,τουλάχιστον έτσι μου έδειχνε !Μου έλεγε πως αγαπούσε ακόμα και την έρπη που είχα βγάλει στα χείλη μου! Μ….κίες! Όλα ψέματα! Πώς γίνεται?! Και πως γίνεται εγώ μετά από όλα αυτά να τον αγαπάω ακόμα!!!!
Τον σκέφτομαι συνέχεια!!! Ότι και να κάνω όπου και να πάω!!! Όλα μου φαίνονται εντελώς ανούσια …εντελώς χάλια!!!
Έρχονται συνέχεια σκέψεις στο μυαλό μου και προσπαθώ να σκέφτομαι άλλα πράγματα για να φεύγουν και να μην πονάει αλλά φεύγουν και ξανάρχονται ξανά και ξανά και ο κύκλος δεν κλείνει ποτέ και το κεφάλι μου βαραίνει και θέλω συνέχεια να κοιμάμαι για να μην σκέφτομαι αλλά και όταν κοιμάμαι βλέπω εφιάλτες (όχι πάντα μ’ αυτόν)και ξυπνάω σε χειρότερη κατάσταση! Και το κεφάλι μου δε σταματάει να είναι βαρύ! Και θέλω συνέχεια να κλαίω! Και το κακό είναι ότι πάω από το κακό στο χειρότερο…με πιάνουν κρίσεις πανικού και δεν μπορώ να πάρω ανάσα για κάποια λεπτά και χάνω τον κόσμο και συνέχεια νοιώθώ να φοβάμαι χωρίς να ξέρω τι φοβάμαι έχω μόνο αυτή την αίσθηση και νοιώθω τόσο μπερδεμένη για τα πάντα δεν ξέρω τι θέλω να κάνω και που να πάω…θα σταματήσω τη δουλεία για να φύγω απο εδώ και να αλλάξω παραστάσεις αλλά και που να πάω…όπου και να πάω το ίδιο μου φαίνεται …και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα τα σκέφτομαι όλα αυτά μετά από κάποιό καιρό και θα γελάω! Οτι θα βρω κάποιον που να μ’ αγαπάει να εκτιμάει ότι του δίνω και να με προσέχει! Και με πείθω…για δέκα λεπτά και μετά πάλι από την αρχή!
Πως γίνεται να θέλω να γυρίσει πίσω μετά από όλα αυτά ,πως γίνεται ξαφνικά να σταματήσει κάποιος να αγαπάει?! Πώς γίνεται να έπεσα τόσο έξω!
Όπου και να πάω συζητάω συνέχεια για αυτό…γιατί δεν έχω τίποτα άλλο να πω …γιατί δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο μόνο το μπιτζάκι μου…και φοβάμαι ότι τους έχω κουράσει όλους και στο τέλος δεν θα μου μείνει κανείς !(Αν και αυτό το διάστημα είδα ότι υπάρχούν τόσοι άνθρώποι που μ’ αγαπάνε )
Δεν με καταλαβαίνουν όμως …με βλέπουν που είμαι χάλια και σκέφτονται «θα τις περάσει» «νωρίς είναι ακόμα» «θα βρεις άλλον καλλίτερο» «πως κανείς έτσι γ’ αυτόν!»και τέτοια…
Παιδία δεν είμαι καλά!!!!
Το πράγμα έχει ξεφύγει…Δεν το ελέγχω!!