Ποιοι θα έρθουν;
Printable View
Ποιοι θα έρθουν;
μέχρι τώρα εγώ , η κάσσι και ο κρίνος , σταθερά όπως όλες τις άλλες φορές, αντε για ξεκουνηθείτε και οι άλλοι.
λοιπον τελειωσε και αυτο το μητινκ με απολυτη επιτυχια και παρα πολυ ενδιαφερουσες εξελιξεις.
Δυστυχως δεν μπορω να μπω σε λεπτομεριες γιατι θα θεωρηθω κουτσομπολης.....
:cool:
Χάσατε όσοι δεν ήρθατε χτες, πήγαμε σε μια πολύ ωραία ταβερνούλα στου φιλοππάπου με θέα το φεγγάρι.Είμασταν εγώ, ο κρίνος, η κάσσι και άλλος κόσμος.Φάγαμε πολλές νοστιμιές όπως ντοματοκεφτέδες, και μπόλικα παιδάκια με καλό κρασάκι.Βέβαια κρασί ήπιε μόνο ο κρίνος γιατι οι υπόλοιποι τη βγάλαμε με νερά και κόκα κόλες. Κουτσομπολέψαμε, φλυαρίσαμε, συζητήσαμε σοβαρά, γελάσαμε πολύ, τραβήξαμε φωτογραφιες απο το κινητό της κάσσι και γενικά περάσαμε μπόμπα.Βέβαια μας στενοχώρησε λίγο το γεγονός οτι δεν ήρθαν κι άλλοι αλλά σύντομα το ξεπεράσαμε γιατί η παρέα ήταν πολύ καλή.Ο καημένος ο σερβιτόρος ο οποιος ηταν 2 μέτρα στο ύψος πρώην μπασκετμπολίστας, κατόπιν παραγγελίας της κάσσι μας τράβαγε συνέχεια φωτο και τον ψιλοπρήξαμε μέχρι να τραβήξει αυτήν που θέλαμε.Εκει έπεσε πολύ γέλιο και γίναμε το κέντρο του ενδιαφέροντος κοινώς ρόμπα γιατι στηνόμασταν ο ένας κολλητά στον άλλο και κινδυνεύαμε να πιάσουμε κορέους.Το διαλύσαμε με βαριά καρδιά διότι δεν ξεκολλάγαμε και κατά τις 12 έπρεπε να προλάβουν τρένο .Στην επόμενη συνάντηση θα θέλαμε κι άλλους.
Ευτυχώς η liber δεν είχε τέτοιο πρόβλημα και μάθαμε τις λεπτομερειες..:)Quote:
Originally posted by krino
Αφου δεν ήρθες, δεν είδες τίποτα.
Quote:
λοιπον τελειωσε και αυτο το μητινκ με απολυτη επιτυχια και παρα πολυ ενδιαφερουσες εξελιξεις.
Έχω να καταγγείλω ΔΗΜΟΣΙΑ μέσω αυτού του φόρουμ την \"ταβέρνα\" στην οποία μας πήγε ο Δημήτρης καθ\'ότι οι νεαροί άνωθεν σας τα περιέγραψαν καλά και ρόδινα αλλά ΝΑΙ ΝΑΙ κυρίες και κύριοι εγώ έσπασα το δόντι μου-ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ-μάλλον την ώρα που έτρωγα παϊδάκια.....ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ??ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????Τρέχω να κάνω αίτηση στον Ευαγγελάτο να ελέγξει τα μέρη......με τον τρόπο που αυτός ξέρει.....
Η επόμενη σας συνάντηση να γίνει στον οδοντίατρο.Για συμπαράσταση.
Αχ..έφυγα με άρτια οδοντοστοιχία και τώρα πώς είμαι.....Μπουχουχου........Πήγ� � να καθρεφτιστώ και αντί να σπάσει ο καθρέφτης είχε σπάσει το δόντι....
Βρέ κασσουλίνι, χτές σ αφήσαμε με όλα τα δοντάκια στη θέση τους, πότε τασπασες καλό μου? μήπως μεσολάβησε κάτι άλλο ? μήπως δεν έφταιγε η ταβέρνα ?
Κάτι θες να πεις εσύ......
Όχι πράγματι εκεί που έτρωγα ένα παϊδάκι αισθάνθηκα κάτι σκληρό και είπα ότι είναι από το παϊδάκι..Αποδείχτηκε ότι ήταν το σμάλτο του δοντιού μου τελικά.
Άντε,μπράβο παιδιά.Θα ερχόμουν κι εγώ,αλλά τελευταία στιγμή έφυγα με τους δικούς μου.Σίγουρα μαζί σας θα περνούσα καλύτερα..;)
Αν δεν έσπαγες τα δόντια σου......
βρε ψυχή, θυμάσαι τι είχα πιεί την προηγούμενη.μετά από ένα 24 ωρο ξύπνησα.στην επόμενη συνάντηση είμαι μέσα.αλλά θέλω μήνυμα στο κιηντό. για έγκαιρη υπενθύμιση.Χαίρομαι που περάσατε καλά!Quote:
λιγα λογια για την Ταβερνα,
Ειναι στο Φιλοπαππου απο την μερια των πετραλωνων πανω στην γεφυρα λιγο μετα τις εργατικες πολυκατοικιες (οποιος εχει οχημα μπορει να παει εκει και να παρκαρει ανετα, μπαινει απο θησειο και περνει τον περιφερειακο, λιγο μετα βρισκει δεξια του τις εργατικες πολυκ.)
Ειναι χωμενη στις αρχες του δασους και δεν φαινεται καλα, παρολα αυτα αν συνεχισετε μετα τις εργ. πολ. εχει μια τεραστια ταμπελα που λεει ΤΑΒΕΡΝΑ (την εχουν βαλει βαλει για αυτο το λογο)
Εχει πολυ καλο κρασι και πολυ καλα κοψιδια και ειναι σχετικα φθηνη (υπολογιστε για τιγκα φαι γυρω στα 10 με 12 ευρω) για τους ρομαντικους φαινεται και το φεγγαρακι το βραδυ, ισως να μπαζει και λιγο το βραδυ...
Θα φαμε στην ταρατσα της ταβερνας βλεπωντας τον αττικο ουρανο και κανα πευκακι, ο φιλοπαππου εχει ακομα πευκα...
Για οσους ολα αυτα τους φαινονται σταυρολεξα, αδυνατουν να κατανικησουν την φοβια τους να το βρουν, ειτε ειναι οριοθετικοι, ο κρινο θα επιστρατευσει το τουτου του και θα ειναι 8 το απογευμα στο σταθμο μετρο ακροπολεως. ( η ταβερνα απεχει μολις 5 λεπτα)
Θα περιμενουμε ολοι μαζι ενα ακαδημαικο δεκαλεπτο και ξεκιναμε για μασα και αλλες κραιπαλες.
Απο οσο βλεπω στο ποστ παιζουν οι οριων, λα βιτα, η κασσι και η λιμπερ. (η λιμπερ ειναι θαρραλεα θα ερθει μονη της)
Αναμενουμε και την αρκτος η οποια δισταζει και ειναι ντροπαλη....
Αλλα και αλλους ακομα, αναμενουμε να πιασουμε ενα μεγααααααααααλο τραπεζι και να καταλαβουν ολοι οτι ειμαστε απο ε-ψυχολοτζυ.
Μην νομιζετε οτι δεν θα περασετε καλα, αφου θα ειναι η κασσι η επιτυχια της βραδιας ειναι σιγουρη.
Σας στελνω και σε μυνημα το κινητο μου αν τα βρειτε σκουρα....