οχι, το σκουροχρωμο που κανει πολλα λεφτα
http://www.miran.gr/html_sites/import/img0172.jpg
Printable View
οχι, το σκουροχρωμο που κανει πολλα λεφτα
http://www.miran.gr/html_sites/import/img0172.jpg
Μου έχει τύχει περίπτωση όπου πατέρας επέπληττε και έθιγε -με απίστευτα αβάσιμους έως γελοίους- τρόπους όλα τα άτομα (κάποια εκ των οποίων αρκετά αξιόλογα) που περιστοιχίζαν την κόρη του.
Ίσως ο απώτερος σκοπό του ήταν, με αυτή του τη συμπεριφορά, να «διώξει» όλα τα άτομα μακριά από αυτήν, οσάν ζηλόφθων εραστής (κι ως ένα βαθμό το είχε καταφέρει, πλην ελαχίστων 2-3 ατόμων που φαίνεται πως διέθεταν μεγάλα ποσά ψυχραιμίας). Αυτός ήταν και παραμένει ένα βαθύτατα κομπλεξικό, ισχυρών φαλλοκρατικών απόψεων άτομο (συμπεριφερόταν σε γυναίκα και την εν λόγω κόρη, λες κι ήταν τα δουλάκια του -δίνοντας ταυτόχρονα ένα πολύ άσχημο παράδειγμα στο γιο του). Ήταν ένα άτομο των απειλών, του παραλογισμού και της χειροδικίας.
Ευτυχώς η κοπέλα φαίνεται να είναι ένα ισχυρό και πλέον ανεξάρτητο άτομο, αλλά αυτές οι εμπειρίες είναι ιδιαιτέρως στρεβλές.
Το ξέρω ότι σε ενοχλεί η άποψη που έχει σχηματίσει για σένα ο πατέρας της κοπέλας, απλά κράτα στο μυαλό σου ότι αυτή η άποψη δεν έχει ΚΑΜΙΑ λογική βάση.
Και αν εκτιμάς τη φίλη σου, ας μην είναι ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ του πατέρα της να σε απομακρύνει. Κράτα τις αποστάσεις σου απ΄αυτόν - ήρεμα και καλά- αν μπορείς!
Συμφωνώ απόλυτα με την Χριστίνα...Από την στιγμή που ξέρεις εσένα και έχεις εμπιστοσύνη σε σένα μην επηρεάζεσαι από κανέναν....Δεν υπάρχει λόγος..Είναι δικαίωμα σου να συμπαθείς πλέον ή όχι τον πατέρα της φίλης σου όπως είναι και δικαίωμα του να έχει την όποια άποψη θέλει, λανθασμένη ή μη..Εσένα σ ενδιαφέρει να παραμείνει αλώβητη η σχέση μεταξύ εσένα και της φίλης σου..Το τι λέει ο πατέρας της απλά προσπέρασε το..Στην τελική αν σε απομακρύνει επειδή είσαι χαζή όπως λέει ο πατέρας της, η φίλη σου για μέχρι εκεί ήταν...Αν και αυτό που κάνει το να σας λέει αυτά που λέει για σας ο πατέρας της δεν είναι τόσο έξυπνο...Εκείνη εκτίθεται κατ εμέ...Θα μπορούσε να σας υπερασπιστεί και ότι λεγοταν τέτοιου είδους να έμενε μεταξύ εκείνης και του πατέρα της..
Συμφωνώ με Ερη!
παιδιά καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας κ για τις συμβουλές σας...τώρα που κάθισα κ το σκέφτηκα καλύτερα ίσως ο πραγματικός λόγος που με πείραξε τόσο πολύ είναι ο φόβος μου μήπως χαλάσει η σχέση που έχω με τη φίλη μου....ελπίζω να μην αλλάξει κάτι αν κ από τη μεριά μου απλά πλέον κρατάω πισινές....όσο για αυτό το καθίκι εννοείται πως θα κρατήσω απόσταση κ μάλιστα όσο μεγαλύτερη γίνεται...όχι πως πριν είχαμε κ καμία επαφή...απλά τώρα ούτε καλημέρα στο δρόμο....!!!!!!εγώ δεν προσέβαλα κανέναν....!!!!!