-
Πως αντεδρασα ?αναρωτιομουν πως μπορεσε και την αφησε τον ειχα ρωτησει κιολας απαντηση δεν ειχα παρει....σαν κοπελα ενιωσα πολυ ασχημα εβαζα την θεση μου στην θεση της ..γιατι καθησα ?γιατι πριν τελικα μου φερθει ετσι και περα απο καποιες ασχημες συμπεριφορες του ..ηταν η πρωτη φορα που καποιος εδειχνε τοσο ενδιαφερον για μενα μιλουσαμε συνεχεια βλεπομασταν συνεχεια οταν ειχα προβληματα εκεινος ετρεχε για μενα παντα με ακουγε οτι ωρα και αν ηταν μου φεροταν με τρυφεροτητα με αγκαλιαζε συνεχεια με κοιτουσε στα ματια οταν μου μιλαγε οποτε ειχε χρονο ερχοταν σε μενα πολλες φορες παρατωντας τους φιλους του και αλλα πολλα ... αλλα ολα αυτα ειναι βλακειες απλα ενθουσιαστηκα πολυ και νομιζα πως και κεινος ενιωθε οπως εγω ...ναι το παραδεχομαι υπηρξα πολυ χαζη που αφεθηκα και τον πιστεψα φταιω σε πολλα αλλα ποτε δεν περιμενα πως θα μου φερθει ετσι τελειωνοντας το με ενα μηνυμα ...
-
να σου πω.. στην τελικη εκεινος εχασε...
αλλα αμα το στιλ του ειναι να γυρναει πισω στις πρωην.. μη το βρεις πολυ απιθανο να σου ξαναγυρισει πισω..
καλο βεβαια θα ειναι να τον αποριψεις οσο και αν σου λεει οτι αλλαξε..
γιατι το σιγουρο ειναι οτι οι χαρακτηρες των ανθρωπων δεν αλλαζουν.. (γνωμη μου)..
θα δωσεις μια μερα την αγαπη σου σε αλλον, που θα την αξιζει κιολλας..
-
ενα γομ@ρι κ μισο είναι απαπαπα τι τερ@ς τι τι τι ...δεν εχω λογια κ κάθεσαι κ κλεινεσαι για το απόλυτομ μηδεν Ε ΟΧΙ .Ανασκουμπώσου ηταν μια λαθος επιλογη ε! και σε ολους συμβαίνει σιγα μη παθεις για χαρη του μελανχολικο επεισόδιο ..μ'ακους απο σημερα χαίρεσαι για ενα πραγμα ,μωρε μη σου πω χοροπηδας απο τη χαρα σου, που ο θεος φύλαξε κ απαλάχτηκες απο τη σιγουρη δυστυχία ..