Quote:
Originally posted by weird
Ασχετο. Μου εχει τυχει να μου προσφερουν γλυκο στο γραφειο ή να παιρνω ενα λιτο, διαιτητικο γευμα απο εξω και να μου πει καποιος:τι αναγκη εχεις εσυ κοριτσι μου?
Τωρα προσφατα απαντησα σε μια συναδελφο μου :αν δεν προσεχα δε θα ημουν ετσι.(στα κιλα μου ειμαι κανονικη)
Το βρισκω παραλογο το σχολιο! και θα σας πω γιατι..
Καθε φορα που με νιωθω να εχω αδυνατησει, μπορει τυχαια να χασω καποια κιλα,θα με δω θα ζυγιστω, θα χαρώ και μετα θα κανω πολλη προσοχη στο θεμα του φαγητου. Δηλαδη οταν μου αρεσει αυτο που βλεπω μπορω πολυ πιο ευκολα να απαρνηθω το (λιπαρο και ανθυγιεινο) φαγητο.
Απο την αλλη ειδικα (αλλα οχι μονο τοτε)λιγο πριν αδιαθετησω που βαζω 2-3 κιλα νιωθω ασχημα, οτι εχω παχυνει..Δε μου αρεσει η εικονα μου. Ε λοιπον τοτε ειναι οι φορες που θα φαω πολυ πιο ευκολα!
Θελω να καταληξω πως ενω θα αναμενοταν να πω, τωρα που εβαλα λιγα κιλα ας προσεξω, τοτε ειναι που τρωω κι αλλο! \"ελα μωρε, τα εβαλα που τα εβαλα, ας φαω κι εναν γυρο, μην τον στερηθω\". Κι αν καποιος με ενα ραβδι εκεινη τη μερα μου αφαιρουσε τα κιλα αυτα, εκει που θα ετοιμαζομουν για τον γυρο θα ημουν ικανη να φαω απλα μια σαλατα.χεχεχε
Γι αυτο λοιπον υποπτευομαι οτι ειναι πολυ πιο ευκολο για εναν αδυνατο να συγκρατηθει απο οτι για εναν γεματουλη...(περα απο πρακτικους λογους,πχ το οτι ανοιγει η κλεινει το στομαχι).
Πολύ έξυπνο σκεπτικό και έτσι λειτουργώ κι εγώ.Δεν είσαι μόνη!