Originally Posted by
Blue9791
Αυτο με τη μητροειδη το εχουμε σχεδον ολοι. Ειτε ειναι στενη ειτε ειναι πιο φαρδια.
Κανε την εξεταση αφου το ξεκινησες μονο και μονο για να ηρεμησεις εσυ.
Αυτο που με κανει να απορω ειναι πως οι γιατροι βλεπουν εναν νεο ανθρωπο χωρις προβληματα καρδιας, με φανερο προβλημα αγχους και παρ'ολα αυτα τον υποβαλλουν σε ενα σωρο εξετασεις.
Εισαι 16 ετων ρε γαμωτο!
Ως γιατρος, κανε το τσεκ απ σου, δες και το οικογενειακο ιστορικο και στειλε το παιδακι στην ευχη του θεου και της παναγιας.
Πρεπει να το στρεσαρεις κι αλλο;
Δεν τους καταλαβαινω αυτους τους γιατρους πραγματικα.
Μανουλα μου κι εγω φοβικη ειμαι και δειλη και απ'ολα. Αντε να κανεις διακοπες, βρες και ενα γκομενακι, πηγαινε σε μια ωραια παραλια, παιξε ρακετες (παρολο που σπατε τα νευρα εσεις με τις ρακετες), κανε ηλιοθεραπεια (οχι πολυ ομως και με αντιηλιακο!), βγες για καμια μπυρα (μια μονο γιατι εισαι μικρο) και ασε τους καρδιολογους για μετα τα 50.
Θα το ξαναγραψω και εδω. Η γιαγια μου ρε σεις ειναι 80 και χθες που πηγαμε για μπανιο εκανε τατουαζ με χενα απο εναν πλανωδιο μπαγκλαντεσιανο!
Και αν ειχε λιγη οικονομικη ανεση παραπανω θα ηταν ολη την ωρα εξω και θα ειχε και γκομενο!
Σε γιατρο εχει παει 3 φορες ολες κι ολες (τις 2 για να γεννησει).
Και παθαινε και κρισεις πανικου στα νιατα της, και χηρεψε στα 55 και το ενα της παιδι ειναι καθυστερημενο και εχασε και την κορη της πριν 8 χρονια!
Αλλα το κοριτσι (γιατι κοριτσι ειναι) γουσταρει να ζησει (φτου σκορδα θα τη ματιασω!).
Αντε καλο μου να περασεις ομορφα και ασε τους γιατρους στην ακρη!