Quote:
Originally posted by gramle
Είμαι 35 ετών και μαμά ενός 7χρονου αγοριού που πάει στην Α Δημοτικού. Το παιδί μου από πολύ μικρό μου έδινε κάποια σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά ως προς τις φοβίες που είχε. Ο φοβάται όλα τα έντομα, ακόμα και τις μύγες. . Το βράδυ εννοείται πως δεν κοιμάται μόνος του. Ξαπλώνει να κοιμηθεί στο κρεββάτι του μόνο όταν ξαπλώσει κι άλλος μαζί του μέχρι να τον πάρει ο ύπνος και το βράδυ πάντα σηκώνεται και έρχεται στο κρεββάτι μας. Ότν τον ρώτησα τι είναι αυτό που φοβάται μου είπε τα πάντα που είναι μέσα στο δωμάτιο του. Φοβάται το κραββάτι του, τα παιχνίδια του, ότι θα ζωντανέψουν και θα του κάνουν κακό.
Καλά σοκαρίστηκα μόλις τα διάβασα.Το όλο παραπάνω θα μπορούσε κάλλιστα να είναι για εμένα.Δεν περίμενα να ακούσω άτομο να έχει τις ίδιες φοβίες.Ειδικά αυτό με το ότι θα ζωντάνευαν τα παιχνίδια.Πω!Τι μου θύμισες...Τρελή φοβία...Και με τα έντομα αλλά ακούγεται πιο λογικό.Λοιπό το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι καλά κάνετε και το πάτε σε ψυχολόγο.Τα υπόλοιπα θα τα πει αυτός...Να δει λίγο και το παιδί όμως έτσι;Να προλάβουμε τα χειρότερα.Γιατί δε θέλω να σας πανικοβάλω αλλά εγώ με αυτές τις φοβίες δεν είχα και την καλύτερη εξέλιξη....Να μην το αφήσετε το θέμα να περάσει έτσι.Αυτά θα έλεγα στους γονείς μου αν μπορούσα τότε....