Originally Posted by
elena60
Ποσο δικιο εχεις κρινε...Σε μενα ηταν παντελως αγνωστα αυτα τα συναισθηματα,και ποσο μαλλον οτι τα βιωσα ξαφνικα.Απο το πουθενα και χωρις πολυ σοβαρο λογο ειμαι σε μια κατασταση απεριγραπτη..Νιωθω μεσα στο κεφαλι μου τα νευρα μου να τρεμουν..δεν ξερω πως αλλιως να α το περιγραψω,κατα βαθος θελω να κανω πραγματα που εκανα παλια ομως κατι με σταματαει μεσα μου -που μακαρι να ηξερα τι ειναι- και δεν μπορω να τα κανω.Κλαιω με το παραμικρο,τρομερα νευρα και συνχυση,αισθημα απελπισιας ,δεν με χωραει ο τοπος,σκεφτομαι υποσυνειδητα την αυτοκτονια χωρις ομως να θελω να το κανω.Ειπα να πιασω δουλεια μηπως βοηθησει,ομως ειμαι χειροτερα νομιζω γιατι ειναι πολυ κουραστικη και εξαντλητικη ,δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα.Και να μην δουλευα ομως παλι οταν θα εβγαινα για ποτο,αν πηγαινα θαλασσα παλι δεν θα με ευχαριστουσε.Θελω μονο να καθομαι αμιλητη στον καναπε και να κοιταω τηλεοραση η υπολογιστη χωρις στην ουσια να κοιταω..ειμαι στα χαμενα.Ειμαι σε μεταβατικο σταδιο απο σπουδες οχτω χρονων πισω στο σπιτι..Και σαν να μην φτανουν ολα αυτα,εχω τους γονεις και τους γυρω μου να μην καταλαβαινουν τιποτα απ οσα τουσ εξηγω και το μονο που λενε "ολος ο κοσμος ετσι ειναι,εχω περασει εγω καταθλιψεις...!!!" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! Η καταθλιψη ειναι οντως ασθενεια ρε παιδια η ειναι στο χερι μας και το δημιουργουμε εμεις??