Quote:
Originally posted by kassi_21
Πάντως όπως και να έχει εναλλακτικέ πιστεύω ότι θες να τραβάς την προσοχή των γυναικών.Το επιδιώκεις,το αποζητάς και το απολαμβάνεις.Το θέμα για εμένα είναι θα μπορούσες να έλξεις την προσοχή των γυναικών χωρίς να το επιδιώξεις;Άλλες ερωτήσεις που μου έρχονται είναι για πόσο χρονικό διάστημα την τραβάς την προσοχή;Ξέρεις εν μέρει ζήσαμε και αποζητήσαμε και εμείς την προσοχή των ανδρών.Αλλά τι γίνεται με αυτό που πραγματικά είμαστε;Θα κέρδιζε αυτό την προσοχή;Η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε πει σε μία συνεντευξή της ότι θα μπορούσα να είχα όποιον ήθελα.Και γιατί τότε δείχνει πάντα μελαγχολική και προβληματισμένη;Είμαι σίγουρη πως θα υπάρχει έστω και ένας που θα ήθελε και δεν θα μπορούσε να έχει.Έστω και ένας.Αυτός αρκεί να καταρρίψει τον μύθο.Λοιπόν μη με τρελαίνεις τώρα ότι είσαι Θεός και ότι όλες οι γυναίκες κόβουν την φλέβα τους για την πάρτη σου.Η συμπεριφορά σου και μόνο με προκαλεί και προδιαθέτει αρνητικά!!!Τέλος πάντων έδωσα την δική μου καυστική απάντηση στην \"πρόκλησή\" σου.Επί της ουσίας νομίζω πως εσύ ξέρεις πολύ καλά ποια μέθοδο να ακολουθήσεις για να σταματήσεις τον ιδρώτα.Το πόστ σου μοιάζει περισσότερο σαν μια διαφήμιση του εαυτού σου παρά σαν μια έκκληση για βοήθεια!
Μαλλον με παρεξηγησες, μα γιατι να διαφημησω τον εαυτο μ, εφοσον εδω δν φαινεται ουτε καν το ονομα μου, ουτε καμμια φωτογραφια μου? Ειλικρινα δν σε καταλαβαινω.