Originally Posted by
giannispa
Χαίρεται,
Είμαι 27,5 χρονών, εμφανίσιμος (μου έχουν πει γενικά κοπέλες καλά σχόλια περί αυτού) και σχετικά κοινωνικός, αλλά μου λείπει αρκετά η αυτοπεποίθηση. Ήμουνα για μεγάλο διάστημα σε μια σχέση, η οποία κατέληξε σε χωρισμό και προσπαθώ να προχωρήσω μπροστά κάνοντας μια καινούργια αρχή/σχέση. Δυστυχώς όμως το μεγάλο μου ελάττωμα είναι ότι αν δω, για παράδειγμα, μια κοπέλα που μ' αρέσει με μια φίλη της σε ένα μπαρ δυσκολεύομαι πολύ να πάω να μιλήσω. Εκείνη την ώρα με κυριεύει το άγχος και τα κάνω σύνθετα στο μυαλό μου (πχ τι θα τους πω για αρχή, ότι ίσως με αποθαρρύνουν με τον τρόπο τους και γίνω ρεζίλι, ότι ίσως γίνω ενοχλητικός, φανώ πέφτουλας κλπ). Το ξέρω ότι είναι παιδιάστικα αυτά που σκέφτομαι, αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο cool σαν χαρακτήρες. Ξέρω ότι κανείς δε μπορεί να με βοηθήσει ουσιαστικά, αν δεν βοηθήσω εγώ πρώτα απ' όλα τον εαυτό μου, καθώς η μοναδική λύση που θα μου προτείνετε λογικά και εσείς, αν θέλω να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα είναι να κάνω την κίνηση και όπου καταλήξει. Όπως και να έχει, τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα.
Ευχαριστώ.
Καλό καλοκαίρι..