Πόσο καιρό πας στην ψυχολόγο?
Printable View
Πόσο καιρό πας στην ψυχολόγο?
για να πεθανεις τα πηρες?
NAI
ΠΙΓΑ ΓΙΑ 4 ΜΙΝΕΣ.
λιγο μου φαινεται παντως, ισως να το συζητουσες μαζι της. πολυ λιγο διαστημα μου φαινεται εγω αρχισα να βλεπω βελτιωση μετα το δευτερο χρονο.
ΤΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΣ ΖΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.
τι εννοεις?
πως ακριβώς νιώθεις? εγώ έχω σκέψεις συνέχεια απο το παρελθον απο τοτε που πεθανε ο πατεραμου.
ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΣ ΖΟΥΣΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΒΕ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΑΧΕΙΣ, ΜΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ.
ΚΟΡΙΝΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΕΤΣΙ.
χαλαρωσε κολητε. ακομα εδω εισαι. και γω μια φορα πηγα να φουνταρω και με εμποδισαν. αν προσπαθεις να εισαι κοινωνικος με τους υπολοιπους ανθρωπους και δεν ανταποκρινονται για καποιο λογο μαλον αυτοι εχουν καποιο προβλημα η προκαταλληψη. η εμφανιση σου πως ειναι; ντυνεσαι περιεργα; δεν πλενεσε; δεν κουρευεσε;
με νοεις;
ΝΟΡΜΑΛ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΟΥ ΑΝ ΜΕ ΔΕΙΣ.
ΣΕ ΕΝΟΩ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΥΝΟΤΑΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ''ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΙΤΑΣ'' ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΜΗΛΑΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.......
Κωστα, θα σου προτεινα να επισκεφθεις πρωτα εναν ψυχιατρο γιατι ισως απ'αυτα που γραφεις ( αποπειρες αυτοκτονιας, αγοραφοβια...), να χρειαζεσαι καποια φαρμακευτικη αγωγη για μια σχετικη σταθεροποιηση ωστε να μπορεις μετα ν'ανταποκριθεις και στις συνεδριες με την ψυχολογο σου. Ακομα, δεν ξερω αν η ψυχολογος που πας ειναι και ψυχοθεραπευτρια... αν οχι, καλο θα ηταν να αναζητησεις κατι τετοιο για πιο εξειδικευμενη θεραπεια!
Μην τα παρατας και μην απογοητευεσαι! Παντοτε υπαρχουν λυσεις, αρκει να ξερεις πως να κατευθυνθεις!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΥΠΣΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΕΜΕ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ, ΣΙΟΠΗ, ΦΥΓΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΑ ΕΔΙΑΦΕΡΙΝΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ, ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΗΛΑΩ, ΕΝΑ ΚΕΝΟ, ΦΥΓΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΝΑ ΜΙΝ ΣΥΝΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΦΟΒΟΣ, ΑΓΟΝΙΑ. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΦΟΒΟΣ. (ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟ).
ΣΥΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΟ.
και γω ειχα παει σε ψυχολογο και της ελεγα πως οταν βρισκομαι σε μια πολυ μεγαλη παρεα ειναι σαν να πνιγομαι σαν να αισθανομαι εναν κομπο στο λαιμο με πιανει ταχυπαλμια και στην τελικη δεν πολυ μιλαω και της ειχα πει πως για αυτο το λογο αποφευγω καποιες συναντησεις και αυτο το κανω χρονια και μου ελεγε πως κατι απο μικρη θα σου συνεβη και εχεις αυτη την αντιδραση ....αλλα δεν θυμαμαι κατι και ετσι κ αλλιως απο μικρη ημουν πολυ κλειστο ατομο
το θεμα ειναι γιατι.
βλεπω αλους λες και εχουν φαει γλιστριδα.
μου ιπε να μιν συγκρινω ποτε με αλους. δεν μπορω να μιν το κανω. Το παραδεχομαι ζηλευω.
Και εγω ειμουν απο μικρος ετσι.
Νιωθεις πος εχεις κατει να πεις αλλα δυσταζεις να μιλησεις ή δεν εχεις κατι να πεις?
πραγματικα δεν ξερω τι ειναι ναι ισως κατι εχεις να πεις και δυσταζεις δεν ξερω...παντως εμενα προσωπικα με κατεβαζει πολυ ψυχολογικα