Ναι παιδί μου την πιάνω την αντίφαση τουλάχιστον σε εμένα και σε νιώθω...Προσπαθώ αυτό τον καιρό μιας και έμαθα για τα μεταιχμιακά μου χαρακτηριστικά να είμαι αρνάκι και να κάνω μια άνω του 5μερου σχέση...μπας και δω γιατρειά.Κοίτα να δεις τράβηγμα..Όταν ξέρω ότι έχω κάποιον τον φτύνω και στο μεταξύ ψάχνω για αντικαταστάτη και όταν με αφήνει ή τον αφήνω(πιο συχνό) μπορεί και να κλειστώ σπίτι και να μη θέλω να δω κανένα για μέρες έως μήνες..Άντε μετά να σε καταλάβουν.Εδώ εγώ δεν με καταλαβαίνω γιατί αντιδρώ έτσι.Δεν το θέλω και κατά βάθος υποφέρω αλλά το αλλιώς με τρομάζει.Το αισθάνομαι σαν καταπίεση....Οι μεταιχμιακοί άλλωστε δεν μπορούν να επωμίζονται ευθύνες.....Εμένα μου είπε πως τα οριακά μου χαρακτηριστικά προέρχονται απ\'το πως εκλάμβανα την συμπεριφορά των γονιών μου καθώς και το ότι οι δύο σαν προσωπικότητες ήταν το άκρο αντίθετο...Μου\'στριψε λέει....(όχι η ψυχίατρος)χεχε!Ο παλιός με έβγαλε ψυχαναγκαστική μόνο η καινούρια μου εξήγησε περισσότερα....Τι να σου πω;Όταν και ο ψυχίατρος σου κρύβει τα μισά τότε ποιον να πιστέψεις;Κοίτα είναι πολύ δύσκολο για εμένα να επενδύσω σε άτομα και άρα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου και αναρωτιέμαι αν αυτές οι βλάβες στα νεύρα είναι αναστρέψιμες.....Σε βλέπω παίρνεις τόσα χάπια και πάλι την ηρεμία δεν την έχεις βρει...Άρα μερικές φορές λέω τι με τα χάπια τι χωρίς...Περισσότερες παρενέργειες βγάζουν....Το ότι βγάζεις το λάδι στους γύρω σου είναι γιατί αμφισβητείς τις ικανότητές σου και τους άλλους στο αν σ\'αγαπούν αν σε αποδέχονται κι έτσι για να αισθάνεσαι κυρίαρχη τους βγάζεις την πίστη....Αλλά αυτό το αίσθημα είναι επιφανειακό και το βαθύτερο-αληθινό θα σε ταλαιπωρεί ακόμα.Το θέμα είναι να μάθουμε να συνυπάρχουμε και με τον ευάλωτο εαυτό μας..και στην τελική αυτοί είμαστε!!!!Η μόνη άσκηση που κάνω είναι να μην αφήνω τόσο εύκολα τους ανθρώπους αλλά να προσπαθώ λίγο παραπάνω και να αποβάλλω το φόβο μου να δεθώ...Keep Going!!!!!