Quote:
Originally posted by Dalia
Περιγράφεις όμορφες στιγμές που έζησες όταν ήσουν μικρός.Αρα δεν ισχύει αυτό που λες ότι δεν τα έζησες εκείνα τα χρόνια,αφού από ότι λες έχεις πολλές ευχάριστες αναμνήσεις.
Οπότε μήπως το πρόβλημά σου είναι στο τώρα?Μήπως δεν είσαι τώρα ευχαριστημένος από τη ζωή σου και γι\'αυτό νοσταλγείς τα παιδικά και εφηβικά σου χρόνια?
weird,
Quote:
Originally posted by Dalia
Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα βιβλιο και το ρουφηξα αμεσως, λεγοταν \"η ψυχη και ο χρονος\". Δε θυμαμαι τον συγγραφεα. Σου αφιερωνω ενα αποσπασμα που με αγγιξε πολυ γι αυτο και το σημειωσα.
\"Καθως περνουν τα χρονια, ταυτιζομαστε ολο και περισσοτερο με τον τροπο που μας βλεπει ο εξωτερικος κοσμος - οικογενενεια, φιλοι- γενικα η κοινωνια.
Η ταυτοτητα και το ονομα μου αρχιζουν ολο και περισσοτερο να σημαινουν κατι αλλο, κατι διαφορετικο απο την ανεξαρτητη αισθηση του εγω ειμαι, που τοσο συχνα ειχα σαν παιδι.\"
Απο αυτα που γραφεις διακρινω εντονη την αναγκη της αναζητησης εκεινου του \"ανεξαρτητου\" , \"αθωου\" εαυτου...
Το εχεις σκεφτει καθολου ετσι? Οτι θελεις να αυτοκαθοριζεσαι πιο πολυ απο το μεσα σου, οπως εκανες σαν παιδι, παρα απο το εξω σου?