απλά...να περάσουν οι γιορτές...Quote:
Originally posted by raphsssodos
στο εδώ και τώρα τι άλλο θέλεις;
(όπως θα σου έλεγε και ο don:D)
Printable View
απλά...να περάσουν οι γιορτές...Quote:
Originally posted by raphsssodos
στο εδώ και τώρα τι άλλο θέλεις;
(όπως θα σου έλεγε και ο don:D)
Ξέρω οτι για μερικούς θα ειναι μεγάλη χαρά θα δουν ξαδερφια συγγενεις κτλ(ξέρω ατομα που τρελαινονται απο χαρά μονο με αυτη την ιδέα),γιατι θα ουρλιάξουν θα στριγκλίσουν και θα χαζογελάσουν και θα πουν τίποτα να περασει η ώρα.
Οταν λέω ότι το μίσος γυρνάει σε εμας εννοω πως αν μισεις δεν θα νιώθεις ήρεμος και θα τα βλέπεις όλα αρνητικά και θα χαλάει η δική σου διαθεση ενώ οι άλλοι κάνοντας τις οποιες \"βλακίες\" αισθάνονται καλύτερα.Για αυτο πιστευω πως μια ουδετερη στάση ειναι καλύτερη.
Εγώ πάντως ούτε συγγενείς έχω μιας δεν έχω ούτε ξαδέρφια ούτε αδέρφια και όσοι έχουν απομείνει είναι κάτι υπερηλικες.
Μπορεις να περάσεις καλά με τον κύκλο σου ,ακόμα και αν δεν έχεις πάντα υπάρχει κάτι να κάνεις καλύτερο απο το να σκέφτεσε τις όποιες μίζερες θείτσες.Ειτε βγεις είτε όχι αφορά εσένα κ μόνο.
Σε ενοχλεί η ευτυχία των άλλων;
[/quote]απλά...να περάσουν οι γιορτές... [/quote]
θα περάσουν και αυτές σε δτ..
το θέμα είναι εμείς να περνάμε όσο καλύτερα γίνεται
οι πρωτοι που τα κανουνε ειναι αυτοι που τους κατηγορουνεQuote:
Originally posted by interappted
σωστη αλλα ειναι πολλοι κ οι καραγκιοζηδες πως να τους παραβλεψεις???
καλωστηνα κι ας αργησε την κατινουλα....Quote:
Originally posted by MELI
οι πρωτοι που τα κανουνε ειναι αυτοι που τους κατηγορουνεQuote:
Originally posted by interappted
σωστη αλλα ειναι πολλοι κ οι καραγκιοζηδες πως να τους παραβλεψεις???
κ με το καραγκιοζηδες θυχτηκες????....μου αρεσει η αυτογνωσια σου
ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
Quote:
Originally posted by i-love-me
Τις μισώ τις μισώ τις μισώ!Ειδικά τα Χριστούγεννα...αλλά και το Πάσχα..ιδίως μετά την Ανάσταση..Όλοι εύχονται διασκεδάζουν με τις οικογένειές τους...μπιάχ..δεν είναι φυσιολογικό το ξέρω..αλλά πραγματικά είναι οι χειρότερες περίοδοι του χρόνου αυτές για μένα...Θέλω να τις περνάω μόνη μου κοιτάζοντας μλκς στην τηλεόραση ή μέσα στον υπολογιστή..Ξέρω που οφείλεται όλο αυτό το μίσος μου αλλά δυστηχώς τώρα είναι πολύ αργά..δεν μπορώ να κάνω κάτι..αυτό που με προβληματίζει είναι αν αύριο μεθαύριο κάνω οικογένεια..πώς θα μου φύγει αυτή η μιζέρια στις γιορτές;
MELI δεν θα σου ξανακανω την χαρη να ξανασχολυθω μαζι σου εχω αλλα προβληματα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ στο εξης θα ξεκατινιαζεσαι μονη σου,γραψε ο,τι θες,πες ο,τι θες κ γω εχω απειρο χορο να γραψω εσενα κ ο,τι λες!!!!ΑΠΕΙΡΟ!!!!!
[Εποχιακές ασθένειες.]
«Βίος ανεόρταστος: μακρά οδός απανδόχευτος».
Η γιορτή είναι ανθρώπινη ανάγκη και για μερικούς ανθρώπους (να μη λέμε ονόματα και θίγουμε οικογένειες) πολύ πιεστική μάλιστα, κάτι σαν καθήκον.
Ο εορτασμός βέβαια χορηγείται άνευ συνταγής, αλλά μεγάλες δόσεις ενδέχεται να προκαλέσουν σε ορισμένες περιπτώσεις επώδυνες και ίσως μοιραίες παρενέργειες, γνωστότερες απʼ τις οποίες είναι η Χριστουγεννίτιδα και Πασχαλίαση. Καθένας πρέπει να βρει τη ρέγουλά του/της.
«Παν μέτρον άριστον».
λολQuote:
Originally posted by olorou
« αλλά μεγάλες δόσεις ενδέχεται να προκαλέσουν σε ορισμένες περιπτώσεις επώδυνες και ίσως μοιραίες παρενέργειες, γνωστότερες απʼ τις οποίες είναι η Χριστουγεννίτιδα και Πασχαλίαση.
2 και σημερα....
Εγώ κουράζομαι στις γιορτές γιατί πρέπει να κάνω δουλειές. Και όλα αυτά τα πρέπει μου τη δίνουν. Θέλω να κοιμηθώ, πειράζει;:P
Οι γιορτές μ αρέσουν γιατί μου προσφέρουν την ευκαιρία συνάντησης με άλλους ανθρώπους που διαφορετικά δεν θα τους έβλεπα κ τόσο. Χωρίς να γίνονται υπερβολές, διασκεδάζω κ το ευχαριστιέμαι.
εμένα δεν με πειράζει, οπότε κοιμήσου πουλάκι μου.:-PQuote:
Originally posted by Existir
Εγώ κουράζομαι στις γιορτές γιατί πρέπει να κάνω δουλειές. Και όλα αυτά τα πρέπει μου τη δίνουν. Θέλω να κοιμηθώ, πειράζει;:P
Ναι, αλλά αισθάνομαι μίζερα.
Αυτός ο καταναγκασμός της διασκέδασης...
Απο την άλλη, δεν είναι τραγικό να είναι γιορτή και να μην αισθάνεσαι καλά; Το φέρω ως ενοχή ρε Ραψού.
Πόσα Πάσχα και πόσα Χριστούγεννα θα ζήσουμε ρε παιδί;
όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου και είσαι χαρούμενη, την κάθε μέρα την βλέπεις σαν γιορτή. νομίζω;