κι εγω εφαγα ουκ ολιγες !!!!!!!!
Printable View
Oι μονες ευχαριστες στιγμες ηταν με τις φιλεναδουλες μου και δυστυχως δεν ηταν πολλες... Διακοπες δεν πηγα ακομα και δεν ειναι τπτ σιγουρο.. Μπανια ευτυχως εκανα και κανω καθε μερα και δυο φορες τη μερα πολλες φορες, και θα συνεχισω ελπιζω ακαθεκτη μεχρι και τον Οκτωβρη αν δε μας τα κανει μουσκεμα ο καιρος.. Εχω περασει καλυτερα καλοκαιρια.. Πρεπει να πεταξω απο πανω μου ολα τα ασχημα συναισθηματα και θα ειμαι πολυ καλυτερα, το ξερω....
Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις για να περάσεις καλά. Και εκεί που εισαι γίνεται φτανει να βρεις τον τροπο και τους καταλληλους ανθρωπους. Ουτε εγω πηγα πουθενα, όμως η καλή παρέα, βόλτες, εκδρομούλες, θάλασσα, κλαμπάκια, φάσεις, πέρασα πολύ ωραία, καλύτερα από άλλες χρονιες. Ειναι θεμα καλής διάθεσης και να αφηνεις τον εαυτο σου να χαλαρώσει και να ναι πάντα ανοικτος στις προκλήσεις.
Nαι, σε αυτα τα τελευταια δεν τα καταφερα φετος.
Κι εγώ λιλ κοιτώντας πίσω, σκέφτομαι ότι σε αυτά τα τελευταία που αναφέρθηκες κι εσύ, δεν τα κατάφερα πέρσι, παρότι και μπανάκια έκανα και παρέες υπήρχαν και δυνατότητες διάφορες.
Φέτος όμως ήταν πολύ διαφορετικά... καταρχήν ήμουν εγώ πολύ πιο ανοιχτή και με καλή διάθεση. Ούτε που θυμάμαι πόσα ταξιδάκια έκανα, εξωτερικό κι εσωτερικό. Το καλύτερο του καλοκαιριού ήταν η πρώτη επίσκεψη σε νησάκι τον Ιούλιο, που μου άνοιξε την όρεξη κι έτσι το γυρίσαμε σε island hopping! Από τους φετινούς προορισμούς λοιπόν ψηφίζω Αντίπαρο (σούπερ χαλάρωση), Τήνο (υπέρβαση! όχι στη Χώρα, αλλά τριγυρνώντας στο υπόλοιπο νησί) και best of... Αμοργός (ισορροπία και γαλήνη, ιδίως μακριά από τα πολύ τουριστικά της μέρη).
Φυσικά το καλοκαίρι δεν τέλειωσε ακόμα.... :D