Originally Posted by
redwood
σας ευχαριστω και παλι ολους, εχετε απολυτο δικιο και εγω τα σκεφομαι ολα αυτα αλλα δεν τα εκανα στην πραξη. Νομιζω οτι πλησιαζει η ωρα για να γινουν ολα οπως πρεπει. Δεν θελω ν απευθηνθω σε ομαδες στηριξεις κακοποιημενων γυναικων. Στο νοσοκομειο εχει γραφτει μια φορα δικο μου περιστατικο που με ειχε χτυπησει και ειχα παθει κριση οχι απο το χτυπημα αλλα πο τον εσωτερικο πονο. Οποτε πιστευω οτι μπορω να το χρησιμοποιησω αν χρειαστει. Το παιδι μου πρεπει να σκεφτω πανω απο ολα. Γιατι και αυτες που ελεγαν οτι εκατσαν για τα παιδια τους εκατσαν τελικα για το δικο τους θελω και εγβαλαν παιδια οπως τον αντρα μου που κανει ακριβως οτι εκανε και ο πατερας του λιγο πιο light. Και εγω εχω γινει σαν την μαμα μου που εκεινης ο αντρας εκανε τα ιδια με τον δικο μου αντρα... και η ιστορια επαναλλαμβανεται.... Και ντρεπομαι πολυ που εχω φτασει σε αυτη την κατασταση... και ντρεπομαι που ζω καταστασεις που κοροιδευα και ελεγα οτι δεν θ ανεχομουν, και ντεπομαι... και φοβαμαι τα παντα!!!! Και τι κριμα που η ζωη δεν γυρναει πισω και τι κριμα που φοβαμαι να ζησω