Μακάρι Αννυ μου να γίνει έτσι όπως τα λες,για όλους μας.Να\'σαι καλά.
Printable View
Μακάρι Αννυ μου να γίνει έτσι όπως τα λες,για όλους μας.Να\'σαι καλά.
πωπω αννυ κιεγώ στην ίδια θέση είμαι ακριβώς. Ανοίγουν οι σχολές και έχω να παραδώσω διπλωματική που δεν έχω ασχοληθεί για παρα πολύ καιρό.Quote:
Originally posted by αννυ
κασσι εγω εχω τελειωσει τα μαθηματα στη σχολη μου και ειμαι στα τελειωματα της διπλοματικης.πρεπει να την τελειωσω μεχρι ιουνη αλλα εχω σχεδον ενα μηνα που δεν εχω κανει τιποτα..
DALIA αυτη τη σκεψη την εκανα και εγω καποτε.Ξυπνουσα και σκεφτομουνα \'οχι παλί,ειμαι ακομα ζωντανη\'.
να ξερεις οτι τωρα ποια οχι μονο δεν σκεφτομαι ετσι αλλα τα βραδια πριν πεσω για υπνο ανυπομωνω να ερθει η επομενη μερα να την ζησω.κανε υπομονη και εσυ και ολοι εδω μεσα και θα ερθουν καλυτερες μερες.Δεν το πιστευα τοτε αλλα τωρα ειμαι εδω και σας το λεω..
Γεια σας.Για τις σκεψεις μου στο πρωινο ξυπνημα εξαρταται παντοτε για τον λογο τον οποιο θα ξυπνησω.Αν ειναι πρωι,δυσκολευομαι αρκετα,εχω γενικα προβλημα να ξυπνησω γιατι ο υπνος ο βαθυς με παιρνει παντοτε τις πρωινες ωρες.Ειναι φορες που σκεφτομαι αισιοδοξα,θελω να πετα χτω απο το κρεβατι και να ξεκινησω πραγματα.Ειναι ομως και φορες που δεν θελω με τιποτα να σηκωθω και ολες οι αρνητικες σκεψεις ερχονται κατακουτελα.Συχνα ομως μια απο τις πρωτες μου σκεψεις ειναι να ειχα ενα καλο και νοστιμο προγευμα στο κρεβατι :)
perpatontas..εγω θα ξαναμπω στο ρυθμο μου σημερα..
μπες και εσυ σιγα σιγα να παροτρυνουμε ο ενας τον αλλο.πρεπει να την τελειωνουμε επιτελους..
θα αρχισω λιγο σημερα..ηρθε και μια φιλη να διαβασουμε μαζι..
νταλια μου θα δεις ολα καλα θα πανε..
Οταν ξημερώσει ανοίγω τα μέσα μάτια κ μέχρι ν ανοίξω κ τα έξω κάνω διάφορες σκέψεις του τύπου τι θα κάνω αυτή την ημέρα κ με τι θα ασχοληθώ.Μετά σηκώνομαι απο το κρεββάτι κ άπλυτη ετοιμάζω καφέ ελληνικό κ καπνίζω 4-5 τσιγάρα. Τότε συνέρχομαι κ κάνω όλα τα υπόλοιπα της μέρας που με περιμένει.
Εγώ να δεις χαρά.....Μιλάμε ξυπνάω και λέω Πω,δεν μ\'αρέσει η μέρα και ξανακοιμάμαι....Αυτό αρκετές φορές..Υπάρχουν φάσεις στις οποίες δεν μπορώ να αντιμετωπίσω την θλίψη μου και προτιμώ να κοιμηθώ....Quote:
Originally posted by perpatontas..
Όταν ξυπνώ μου έρχονται συνήθως όλα τα άλυτα θέματα που με απασχολούν και φαντάζομαι υποθετικές λύσεις, έτσι με ξαναπαίρνει ο ύπνος και ξυπνάω μετά από 2 ώρες. Άστα.
Γαμώτο...Πόσο μου μοιάζεις!Έτσι,έτσι...Το φαγητό μου δίνει μεγάλη χαρά...Βέβαια δεν το θέλω στο κρεβάτι γιατί με κάνει να αισθάνομαι άρρωστη.Άλλωστε τοιουτοτρόπως θα κοιμόμουν ξανά..Οπότε όταν ξυπνήσω περιμένω \"καρτερικά\" να φάω τα ψωμοτύρια μου και τα δημητριακά μου,καθ\'ότι υγιεινή διατροφή κι έτσι....Quote:
Originally posted by Alterego
Γεια σας.Για τις σκεψεις μου στο πρωινο ξυπνημα εξαρταται παντοτε για τον λογο τον οποιο θα ξυπνησω.Αν ειναι πρωι,δυσκολευομαι αρκετα,εχω γενικα προβλημα να ξυπνησω γιατι ο υπνος ο βαθυς με παιρνει παντοτε τις πρωινες ωρες.Ειναι φορες που σκεφτομαι αισιοδοξα,θελω να πετα χτω απο το κρεβατι και να ξεκινησω πραγματα.Ειναι ομως και φορες που δεν θελω με τιποτα να σηκωθω και ολες οι αρνητικες σκεψεις ερχονται κατακουτελα.Συχνα ομως μια απο τις πρωτες μου σκεψεις ειναι να ειχα ενα καλο και νοστιμο προγευμα στο κρεβατι :)
αν είμαι καλά ή όχι...τα υπόλοιπα λύνονται ως διά μαγείας...
Πρωινό ξύπνημα, χαράματα, σήκω τεμπέλα να ετοιμάσεις τα παιδιά για το σχολείο και μετά να πας στη δουλειά, λέω στον εαυτό μου.
Και νοιώθω χαζή για την ψεσινοβραδυνή αυπνία που δε μ άφηνε να κλείσω μάτι η υπερένταση.
όλα φαίνονται ευκολότερα για μένα το πρωί!!
ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα - δεν πίνω ποτέ καφέ- για ν ανοίξει το μάτι, σκέψεις οργάνωσης της ημέρας και ευγνωμοσύνη στην τύχη μου που κι αυτό το πρωινό νοιώθω δυνατή και νορμάλ (και τόσο μακριά από φρικτές εποχές αδιάκοπου πανικού)
Φιλιά σε όλους
Κι εγώ το ίδιο.Αν φάω το πρωινό στο κρεβάτι νιώθω σαν άρρωστη και μετά δεν έχω κουράγιο να σηκωθώ.Quote:
Originally posted by kassi_21
Το φαγητό μου δίνει μεγάλη χαρά...Βέβαια δεν το θέλω στο κρεβάτι γιατί με κάνει να αισθάνομαι άρρωστη.
Στο κρεβατι ενταξει τροπος του λεγειν!!Θελω παντως με το που θα ξυπνησω να μυρισω εκεινη την ομορφη μυρωδια του ψωμιου που ειναι στην τοστιερα!!Και μαρμελαδες,μελι και χυμο και αβγα:)...τωρα πεινασα!!!
ας φάω πρωινό μαζί της κι ας είναι και στο πάτωμα... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h025.gif
μμμ...πριν τη θεραπεία:θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι δεν άνοιγα τα πατζούρια αλλά άν ήθελα φως άνοιγα τα φώτα.(ντάλα μεσημέρι).Άνοιγα την τηλεόραση ή τον υπολογιστή..και περίμενα..περίμενα να περάσει κι αυτή η μέρα...Συνήθως αν είχα κάποια δουλειά ή κάποιο μάθημα τα ακύρωνα...ο μόνος λόγος που θα έβγαινα μέρα απ το σπίτι θα ήταν αν είχα χρήματα για να τα ξοδέψω..αλλά.....
μετά τη θεραπεία:(κατα τη διάρκεια για την ακρίβεια)Ανοίγω όλα τα πατζούρια!!!Να μπεί μέσα το υπέροχο φως του ήλιου..Φτιάχνω καφεδάκι...Βάζω μουσική τέρμα και αρχίζω να τραγουδάω...και μετά σιγά σιγά ετοιμάζομαι για δουλίτσα..είμαι απογευματινή βλέπεις δεν ξυπνάω γρήγορα γρήγορα για να πάω στη δουλειά...αυτό μπορώ να πώ με βοηθάει αρκετά..
μια χαρά είσαι!:)
Όταν ανοίγουν τα πρότινως ερμητικά κλειστά μου μάτια,βάζω μουσική για να διώξω την τάση προς χουζούρεμα.Ένα καλό κομμάτι εξάλλου μπορεί να σου φτιάξει στιγμές και να επηρεάσει τη διάθεση ολόκληρης της ημέρας.
Ένας φίλος μου είπε ότι το να λύνεις sudoku βοηθάει πολύ ώστε να αφυπνίζεται αμέσως το μυαλό.Προσωπικά δεν μου αρέσει να μπριζώνομαι με το καλημέρα σας!Προτιμώ την ήπια προσαρμογη!