Originally Posted by
giorgos panou
ΜΑΚΑΡΙ να εσβηνε το θεμα αυτο! αρκετα εγραψα! η αληθεια ειναι οτι το παρακανα!
Μπορει το φορουμ να προσφερετε για τετοια, δλδη να βγαζεις απο μεσα αισθηματα που σε βασανιζουν! κι που δεν μπορεις να τα πεις αλλου, ειδικα για εμενα εν μπορω να πω σε ολους γυρομου τι παιζοταν με αυτην! αφου θα πρεπει να αναφερθω κι στην εξαρτησημου! πραμα που δεν μπορω!
Δεν το γυρισα ουτε μετανιοσα για οσα της ειπα! για οσα ειπα κι κατευθιαν στη ιδια! πολυ χοντρα λογια που δεν τα χω ξανα πει! δεν τα γραφω ολα αυτα επειδη μπαινει κριφα κι κοιτα τι γραφω!
Αλλα το κανω γτ. βαρεθηκα! κουραστικα, κι δεν γουσταρω αλλο πια, ας παει στο καλο, ευχομαι να ειναι καλα κι να κανει οτι σχεδιαζει στην ζωουλα της. δυστυχως η δικιαμου η ζωη ειναι πολυ πιο μαυρη, ετσι λοιπον πρεπει κι εχω μεγα αγωνα για να γινω καλα!εκει λοιπον θα αφοσιοθω απο δω κι περα!! τι να τα κανω ολα τα αλλα? τι να τις κανω τις ευχες για τα χροια πολλα αμα δεν ειμαι καλα στην υγεια μου?
Ετσι λοιπον αποφασησα να κανω οτι μπορω να βαλωτα δυνατα μου γτ. δεν ειναι μονο η σωματικη υγεια - οπου κι αυτη ειναι σκατα πλεον για μενα- αλλα δεν ειναι μονο εκει, ειναι κι στο μυαλομου, η ψυχικημου υγεια! οπου θελω θεραπεια!! ενας εξαρτημενος απο ηρωινη ειδικα δεν εγινε καλα οταν κοψει την ηρωινη! ειναι κι παλυ πρεζακιας , απλα με διαλυμα, δεν πινει εκεινο τον καιρο δλδη! αλλα κι χρονια να περασουν δεν παει να πει κατι, ο λογος ειναι πως θελει ψυχοθεραπεια ! πρεπει να αλλαξω λοιπν την σκεψημου, το πως βλεπω τα πραγματα,συμπεριφορα κι πολλες συνηθειες!!
Αυτο σκεφτομαι κι κολαω!! εχω τοση δουλεια να κανω!! που μονο στην ιδεα πελαγονω! αλλα πρεπει , αμα θελω να ζησω! πρεπει να τα κανω ολα αυτα, θα ξενερωσω για καποιο καιρο , αλλα αμα γινω καλα μετα θα μπορω να ζησω!!