Για ποιο λογο πιστευεις οτι εφτασες τα πολλα κιλα? Φανταζομαι θα εγινε σταδιακα, αλλα μηπως θπηρχαν καποια προβληματα?
Printable View
Για ποιο λογο πιστευεις οτι εφτασες τα πολλα κιλα? Φανταζομαι θα εγινε σταδιακα, αλλα μηπως θπηρχαν καποια προβληματα?
χμ...προβλήματα όχι.Προφανώς από το πολύ φαγητό νομίζω.
Και για ποιους λογους ετρωγες πολυ και οχι κανονικα?
Μεγάλωσα νομιζοντας πως αφου δεν εχω πειραξει κανεναν ποτε, πως ειναι δικαιο να μην με πειραξουν και μενα. Δυστυχως ειδα την πικρη αληθεια, δεν ειναι ολα ευκολα για ολους ουτε δεδομενα.
ευτυχως για σενα το προβλημα σου ειναι στο χερι σου..(μην με περεξηγησεις συγκριτικα το λεω). Σεβασου τον εαυτο σου, μην σε λυπασαι, εχεις ολες τις δυνατοτητες να αγαπησεις και να αγαπηθεις, απλα πιστεψε το, παλεψε το, πες στην μοιρα σου "ετσι εισαι ρε, θα σου δειξω εγω τωρα", η εμφανιση ειναι περιτυλιγμα, ειναι μονο το μεσον για να σε προσελκυσει καποιος, η δυναμη ψυχης ομως και ο χαρακτηρας ειναι αυτα που θα σε κανουν να αγαπηθεις.
Δεν ειναι τα κιλα σου το προβλημα, ειναι αλλο προβλημα αυτο, πιστη δεν εχεις και ελπιδα. Εισαι πολυ νεα για να νοιωθεις πως εχεις αδικηθει απο τη μοιρα. οι μοιρα ειναι το μυαλο μας για μενα, μπορουμε να το ελεγξουμε αρκει να θελουμε.
Τωρα για τα κιλα πραγματικα σε θαυμαζω εγω παλευω 9 μηνες να χασω 15 κιλα και εχω καταφερει να χασω τα 5. Το βασικο με την εμφανιση ειναι οτι δειχνει πως υπηρξε περιοδος στη ζωη σου που δε σεβοσουν το σωμα σου.
το οτι καταφερες να αδυνατισεις δειχνει πως αρχιζεις και ακους τις αναγκες σου, συνεχισε και προσεχοντας τη γαλαζια θα σε προσεξουν και οι αλλοι, θα νοιωσεις τη δυναμη που εχεις μεσα σου.
συνεχισε ετσι και πιστευω πως οτι και αν αποζητας με πιστη και θεληση θα ερθει...
φιλια
Μπράβο σου που έχασες τόσα προσπάθησε κι άλλο. Βέβαια όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και κοινωνικότητας πιο πολύ θα έλεγα.
Συνέχισε αυτό τον φοβερό σου αγώνα και είμαι σίγουρος οτι κάποια στιγμή θα ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σου.
Προσπάθησε να ζείς την ζωή σου με αυτά που έχεις,και μην μετατρέπεις τον εαυτό σου σε ένα διαρκή συναγερμό.
Γιατί,πολλές φορές όταν θέλουμε κάτι αγωνιωδώς και βρίσκουμε κάτι,ταυτόχρονα το διογκώνουμε και το πλάθουμε σε κάτι θεικό.
Αυτό,όπως καταλαβαίνεις βλάπτει την συνείδηση μας.
Είσαι νέα και ο αγώνας που έχεις ξεκινήσει αποδεικνύει επάξια οτι είσαι άνθρωπος με όραμα.Συνέχισε,και μην σε παίρνει από κάτω.