Originally Posted by
LIA1975
κοριτσακι μου!~να χεσω και τα τακουνια και τις @@@.το πρωτο πραγμα που εμαθα απο ψυχοθεραπεια ειναι ποσο να εκτιμω τον εαυτο μου.ξερεις...αν πλασαρεις την εικονα σου ως ''κακομοιρα'' ετσι θα σε δουν ολοι.αν πιστευεις οτι αξιζεις παρα πανω εκει να μεινεις...το θεμα ειναι..ουτε τι κανει αυτη(δε πα να κοβει τις φλεβες της για τον φιλο σου)ουτε πως αντιδρα ο φιλος σου.το θεμα εισαι εσυ.αν εκτιμας τον εαυτο σου.
εγω εκτιμω πολυ τον εαυτο μου.αρεσα παντα στους αντρες.και χωρις τακουνια.το θεμα λοιπον δεν ειναι τι λεει η μαμα σου,ο μπαμπας σου,εγω,η θεια σου η αυτη.αν πιστευεις στον εαυτο σου ειναι το θεμα.μην ξαναασχοληθεισ μαζι της.μην ρωτησεις απλα μην ασχοληθεις.και στη τελικη...κανενας αντρας δεν ειναι το βραβειο ποθ καποια θα κερδισει.ολες δινουμε και παιρνουμε σε μια σχεση.αν η σχεση σας ειναι δυνατη τι σε νοιαζει να του τη πεσουν 10...δε λεω..ειναι εκνευριστικο αλλα για σκεψου το λιγο...
τη πεφτει στο φιλο σου που την εχει κανει περα ποσεσ φορες...εγω πιο πολυ θα τη λυπομουν παρα θα τη φοβομουν.καμμια δε φοβαμαι βασικα.το μονο που θα φοβομουν ειναι να μην ειμαστε καλα μεταξυ μας.εκει θα μπορουσαν να μπουν οσες θελουν στη σχεση.οποτε επικεντωσου στη σχεση σου και ασε τις αλλες να κουρευονται.
ελπιζω να βοηθησα λιγακι.kisses