Originally Posted by
Lacrymosa
Λοιπον Ελεανα εδω βρισκεται ολη η ουσια για το γιατι συμβαινει κ που κανεις κ εσυ η ιδια λαθος. με βαση τις απαντησεις που εδωσες κ διαβασα θεωρω οτι πρεπει να πας για ψυχοθεραπεια, διοτι εχεις εναν τροπο σκεψης που ειναι 100% λαθος κ επειδη εχω περασει ακριβως τα ιδια κ αναγνωριζω πλεον τον αρνητικο τροπο σκεψης (κ επικινδυνο ενιοτε) κ τις λανθασμενες πεποιθησεις πιστευω ναι πρεπει να πας. δν σου βαζω κ το μαχαιρι στο λαιμο, αλλα σκεψου το, δοκιμασε κ αμα δν μεινεις ευχαριστημενη η δν δεις αποτελεσμα, διακοπτεις, δν σε κραταει κανεις με το ζορι. Επισης να σε ρωτησω ποσο εισαι, γιατι για μικρη σε κοβω.
Ελεανα ακουσε με κ προσεξε : ΜΕΓΑ λαθος που συγκρινεις τον εαυτο σου με τις φιλες σου. Ειναι τοσο ψυχοφθορο κ κουραστικο π δν οδηγει πουθενα, μονο εσενα φθειρει κ ριχνει. Ο καθενας μας ειναι διαφορετικος, κ οφειλει αν μη τι αλλο να επικεντρωνεται στον ΕΑΥΤΟ του πρωτιστως κ δευτερευοντως στους αλλους, να αναγνωριζει τις αδυναμιες του κ να προσπαθει να αλλαξει τα ασχημα πανω του κ μεσα του. οσο εσυ καθεσαι κ κοιτας τα σωματα των αλλων κοριτσιων κ ζηλευεις κ θυμωνεις, τοσο στασιμη θα μενεις κ θα βουλιαζεις ακομα περισσοτερο. γτ κακο στον εαυτο σ κανεις κ σε κανεναν αλλον. κ στη τελικη χεστηκαν οι φιλες σ αμα τις ζηλευεις επειδη ειναι αδυνατες, αυτες τη δουλεια τους κοιτανε κ ιδου το αποτελεσμα! μηπως να στραφεις κ εσυ στον εαυτο σου, μεσα σου κ εξω σου?
Επισης να θυμασαι ο,τι αποφασιζεις να κανεις για τον εαυτο σου, ειτε προκειται για εξωτερικη αλλαγη (πχ διαιτα) ειτε για εσωτερικη αλλαγη (πχ ψυχοθεραπεια) να το κανεις για σενα κ επειδη εσυ το θες! ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Σ Κ ΜΟΝΟ! Αμα το κανεις αποσκοπωντας καπου αλλου, το πιθανοτερο να αποτυχεις, διοτι κανεις δν σου εγγυαται οτι ο σκοπος σ θα επιτευχθει! Διοτι αν δν τελεσφορησει ο στοχος σου τοτε να ξερεις οτι θα κανεις rebound (πισωγυρισματα)! Δλδ πες οτι αδυνατιζεις για να αρεσεις σε καποιο αγορι, κ τελικα δν γινει κατι, εκεινος δν σε θελει ρε παιδι μ, τοτε απο στενοχωρια θα επιστρεψεις εκει που ησουνα!
Εγω θα περιμενα παντως να δω μια Ελεανα να λεει "Θελω να αδυνατισω για μενα, για να ειμαι υγιης κ ομορφη" κ οχι "Θελω να αδυνατισω για να μν νιωθω κατωτερη απ τις φιλες μ κ να εχω σχεση" :)