το χιχι ΧΟ! το καταλαβαίνεις καλλίτερα;
αρκετά δεν μπαχαλέψαμε;...
Printable View
το χιχι ΧΟ! το καταλαβαίνεις καλλίτερα;
αρκετά δεν μπαχαλέψαμε;...
αποτομα με προσγειωνεις περναω φαση καραμαλακιας σε ειπα!!!!!!!!τι θες να σοβαρεψω????Δεν σοβαρευω σημερα!!!εχω ρεπο απο τη σοβαροτητα σημερα!!!!!!
κανενα εμοτικονς με χιτλερικο μουστακι εχει?οκ θα βαλω αυτο
αναφερόμουν στο συγκεκριμένο τόπικ ρε, δεν σου ζήτησα να σοβαρέψεις...
Rapsssode μπορει για σενα να ειναι λεπτομεριες αλλα για μενα ειναι κολαση. Iσως καποτε και εγω ετσι να τα βλεπω. Mαλλον εχεις περασει σε επιπεδο που αυτα σου φαινονται μικρα. (?)
Tελος παντων ειμαι λιγο καλυτερα σημερα το αλκοολ δεν ειναι βοηθεια και αυτο πρεπει να το καταλαβω καλα.
Aπλα με 1-2 ποτα ολα φαινονται καλυτερα το αγχος φευγει και μου δινει μια προσωρινη δυναμη. Bεβαια την αλλη μερα ειδικα αν ξεφυγω λιγο ειμαι κομματια και εχω παντα ολα τα δυσαρεστα συμπτωματα.
Interapted τα ομοιπαθητικα δεν ειναι χαπια που αναμυγνυονται περιεργα με το αλκοολ απλα δεν κανει να πολυπινω για συναισθηματικους,ψυχολογι� �ους λογους και γιατι δεν πιανει η θεραπεια. Δεν εχω μπλεξει ποτε με χημειες και γιαυτο παιρνω ομοιοπαθητικα.
Gus 1973 θα ηθελα να μου πεις παραπανω για την εμπειρια σου. Φυσικα η θλιψη ειναι κυριαρχη στην σκεψη μου καθημερινα μαζι με ενα εντονο συναισθημα απογοητευσης.
H ελπιδα πεθαινει τελευταια ομως! Kαλη δυναμη!
Eπισης θα ηθελα αν ξερετε καποιο καλο ψυχολογο (στον Πειραια μενω) στειλτε μου mail με λεπτομερειες.
α οκ δεν ηξερα οτι μιλουσες για ομοιοπαθητικα.....αλλα πιστευω οτι εχεις ηδη καταλαβει οτι το αλκοολ υπεργμενθυνει τα προβληματα σου και την αλλη ημερα ειναι εκει παλι ,μεγαλυτερα να τα αντιμετωπισεις και εσυ εχεις ολες τις συνεπειες της χρησης του αλκοολ της προηγουμενης μερας...πριν 7 χρονια υπηρξα αλκοολικη...
Interappted και εγω πινω πολλα χρονια αλλα οχι σε καθημερινη βαση εκτος απο τελευταια που επειδη φρικαρω σπιτι μονη μου, αναγκαστικα βγαινω με τις παρεες μου και τουλαχιστον προσπαθω να μενω στο 1 ποτο τις καθημερινες. Φριχτος φαυλος κυκλος μεσα φρικαρω εξω πινω!
Nιωθω οτι δεν ειμαι σε καλο δρομο.
K να φανταστεις οτι πριν με πιασει αυτο το απαισιο πραγμα καθομουν σπιτι αραζα με ταινιουλα και φυσικα δεν τρομαζα ποτε οπως ολοι οι νορμαλ ανθρωποι.
Tωρα ομως.. Tι παραξενο κ αυτο με τη νυχτα!
Eσυ πριν 7 χρονια επινες καθημερινα κ σπιτι σου; (Eυτυχως σπιτι δεν το εχω αρχισει και ουτε με βλεπω) φοβαμαι κιολας για την υγεια μου.
οχι αλλα αλκοολικος δεν ειναι μονο αυτος που πινει καθε μερα και ολη μερα αλλα και οταν περιμενεις πως και πως την ωρα και τη στιγμη που θα πιει δυστυχως χρειαστηκε να μαθω ολα τα σταδια του αλκοολισμου..
Ωχ! και εγω καποιες μερες το περιμενω πως και πως..
και δεν εχω αυτοελενχο αυτες τις μερες.
Mηπως μπορεις να πεις τα σταδια να δουμε τι γινεται;
Eσυ πως το ξεπερασες; γενικα πως ησουν τοτε;
θα σου πω πως το εντοπισα..δουλευα σε ενα club μεγαλο τησ θεσ/νικης 3 μερα..καταλαβαινεις ποτα κ σφηνακια πως πηγαιναν..ξαφνικα αρχισα να ζαλιζομαι απο την πρωτη γουλια ενω πριν 4-5 ποτα δε μου ελεγαν τιποτα.Σαββατο δουλευα ηπια 2 ποτα(ακομα το θυμαμαι )κ 4-5 σφηνακια Τη Δευτερα πηγα στο νοσοκομειο απο εμετους ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ,Ε?μου καναν εξετασεις αιματος κ βλεπουν τις τρανσαμινασες απο 40 που ειναι το οριο 90!με ρωτησαν ποτε ηπια αλκοολ κ ειπα το Σαββατο και τοτε ειπαν στη μανα μου οτι η εχω ηπατητιδα η ειμαι αλκοολικια..επρεπε να κανω 3 μερες χωρις αλκοολ για να επαναλαβω τις εξετασεις μου...κ τα καταφερα να μην πιω για 3 μερες 2 μηνες αυτο τα λεει ολα...Ηπατιτιδα δεν εχω...κι απο τοτε που το ειδα αυτο!!το εκοψα...σταματησα να δουλευω βραδυ,στην αρχη ημουνα σκατα αλλα τωρα δεν θελω ουτε να το μυρισω...
φυσικά λέγοντας λεπτομέρειες αστειευόμουν.Quote:
Originally posted by margo44
Rapsssode μπορει για σενα να ειναι λεπτομεριες αλλα για μενα ειναι κολαση. Iσως καποτε και εγω ετσι να τα βλεπω. Mαλλον εχεις περασει σε επιπεδο που αυτα σου φαινονται μικρα. (?)
Tελος παντων ειμαι λιγο καλυτερα σημερα το αλκοολ δεν ειναι βοηθεια και αυτο πρεπει να το καταλαβω καλα.
και όχι δεν μου φαίνονται μικρά αλλά απλά. σε χαλάει το αλκοόλ, το κόβεις το αλκοόλ. όχι ένα ποτήρι τις καθημερινές γιατί το δεύτερο είναι πειρασμός. ήπια ένα και δεν έγινε τώρα, σιγά τώρα γιατί όχι ακόμα ένα; το κόβεις μαχαίρι. το παίρνεις απόφαση. το ανακοινώνεις στις φίλες σου, στους φίλους σου, στην οικογένειά σου. κόβω το πιοτό. αν με δείτε να πίνω σας δίνω το δικαίωμα ακόμα και να με χαστουκίσετε αλλά μη με αφήσετε να πιω. τόσο απλά.
Αααx.. τωρα ειμαι ξανα σπιτι και φοβαμαι που θα βραδιασει! Αν ειναι δυνατον ποσο γελοια μου φαινονται ολα αυτα και ομως με κανουν τοσο χαλια...
Ναι Raphssodos, πρεπει να το κοψω μαχαιρι αλλα δεν ειναι καθολου ευκολο οσο και αν φαινεται.
τουλαχιστον θα προσπαθησω να πινω 1-2 μονο το σαββατο.
Βεβαια δεν ειναι αυτο το προβλημα. αλλα... (:mad:)
Interappted δεν μπορω να πω οτι μεθαω με ενα δυο ποτακια απλα νιωθω μια ευφορια!
Στα 4 αρχιζω και την ακουω stereo...
Δεν ξερω μαλλον τελικα πολυς κοσμος εχει προβλημα με το αλκοολ.
Ξεσπαει σε αυτο αλλα και φυλακιζεται απο αυτο.
Ο κυκλος μου ειναι ολοι σε αυτη τη φαση. Δυστηχως.
Ολα αρχιζουν απο το μυαλο μου ειμαι σιγουρη αν και δεν καταλαβαινω γιατι με βασανιζει ετσι...
Φοβαμαι οτι θα τρελαθω οτι δεν θα ειναι κανενας κοντα να με αποσυντονισει απο τις ασχημες τρελες σκεψεις(πιο πολυ αισθανομαι παρα σκεφτομαι) κλεινει ο λαιμος μου σαν να εχω ενα τεραστιο κομπο και δεν μπορω καλα να αναπνευσω και να καταπιω. Αρχιζω να ιδρωνω και αυτο ηταν!
Ειναι παραξενο.. σαν να εχουν γινονται ολα πολυ παραξενα, εξωπραγματικα.. Με πιανει τρομος..Φοβαμαι οτι δεν θα αντεξω οτι θα γινει ενα τσακ και το μυαλο μου θα παψει να εχει συνειρμο.Οτι θα πεσω κατω και θα βγαζω αφρους και τετοια κουλα. Οτι δεν θα αντεξω και θα πεσω απο το μπαλκονι κ τετοια.
Ξερω οτι δεν θα κανω μαλλον τιποτα απο ολα αυτα αλλα ο τρομος δεν λεει να φυγει..
Ελεος.. και τωρα ειναι βραδι κ προσπαθω να μενω απασχολημενη..
απλά μη βάζεις αλκοόλ στο σπίτι.Quote:
Originally posted by margo44
Ναι Raphssodos, πρεπει να το κοψω μαχαιρι αλλα δεν ειναι καθολου ευκολο οσο και αν φαινεται.
τουλαχιστον θα προσπαθησω να πινω 1-2 μονο το σαββατο.
margo44 κουράγιο και δύναμη!
Ήμουν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση πριν από 5 χρόνια περίπου. Εκεί είχε αρχίσει να εμφανίζεται και το αλκοόλ ως αγχολυτικό. Την πρώτη φορά που με επισκέφτηκε ο πανικός (έντονες ταχυκαρδίες) έτρεξα στο ψυγείο και αγκάλιασα ένα μπουκάλι κρασί. Έτσι την έβγαλα, μέχρι να γίνω φέσι και να πέσω για ύπνο. Όντως, το βράδυ ήταν εφιαλτικό. Έψαχνα ευκαιρία ώστε να είμαι συνέχεια έξω και συγκεκριμένα σε ταβέρνες, τσιπουράδικα, ουζερί κ.ά.
Το πρωί ακόμη χειρότερο. Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. ξυπνούσα με ένα βάρος στο στήθος και μια διάθεση εντελώς χάλια. Η κατάθλιψη χτυπούσε κόκκινο. Για να συνέλθω ήθελα κανά τρίωρο.
Το πρόβλημα άρχισε να λύνεται μετά από την ψυχανάλυση, την ομοιοπαθητική και όταν εξαφάνισα τα ποτά από το σπίτι. Έπινα μια φορά την εβδομάδα και εδώ και τρία χρόνια δεν το σκέφτομαι καν (έχω κόψει και το κάπνισμα).