Originally Posted by
path
{.....το ότι δεν είμαι πια μαζί με κάποιον που αγαπώ πολύ, το θάνατο της γιαγιάς μου και της γάτας μου, το γεγονός ότι είμαι αρκετά μόνη γιατί σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι δεν με καταλαβαίνουν... Αλλά εκτός αυτών, αυτή η μελαγχολία πηγάζει από μέσα μου, βαθιά μέσα απ' την ψυχή μου...μακάρι να μπορούσα να την ξεριζώσω! }
Αυτο το οτι η μελαγχολία πηγαζει απο μέσα μου ,,ακομα κι αν ειναι ετσι ,,δεν ειναι φιντανι σε γλαστρα να το ..ξεριζώσεις ! μακαρι ναταν ετσι ! ........οποτε ας επικεντρωθούμε τσα υπολοιπα :
-εισαι αρκετα μόνη : αντιμετωπίσιμο ακούγεται καθως υπαρχουν ενα σωρο δραστηριοτητες που μπορουν να σε φερουν κοντα σε αλλους
-πεθανε το γατακι: ευτυχως υπαρχουν απ ολες τις ρατσες ομορφοτατα γατακια να ιοθετισεις ενα μικρούλι ,,θα σου δώσει απιστευτη χαρα !
- η γιαγιακα δυστυχως δεν γυρίζει πίσω ,,ετσι ειναι ολοι χανουμε γιαγιαδες ,παπουδες, ειναι ας πουμε στη φύση της ηλικιας τους ,στον κυκλο της ζωης. Αλλα, σκεφτηκες μήπως οτι εσυ εισαι ο Κλώνος της κ πως δεν θα την εκανες περηφανη αν μαθενε οτι καθεσαι και μιζεριάζεις ,παρα να γινεις ευτυχισμενη ,οπως στα ονειρα της ισως ....
_και τωρα φτασαμε στο ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ! Βασικα θα πρεπε να τα προσπερασουμε ολα και να ασχοληθούμε μονο με αυτο , καθως ειναι το κρισιμοτερο ολως κ εκεινο που ριχνει τους παντες στα 'σχοινια' ! Τι τα θες ετσι ειναι ο ερωτας ενα ρινγκ , παλευεις και αλωτε κερδιζεις αλωτε χάνεις . Δεν αξίζει κανενας κ καμία να μενει οανθρωπος στα πατωματα κ να σπαραζει για ενα... πουλι που πεταξε !
Επικεντρωσου στο ΘΕΜΑ σου , ανασκουμπωσου , βαλε τα καλά σου , και ξανα στην αρενα !
μην κοιταζεις πίσω ! να κοιταζεις μονο μπροστα !!!!