Kαλη δυναμη και να εχεις πιστη..
Printable View
Kαλη δυναμη και να εχεις πιστη..
ειναι η μερα μου τετοια καλο μου που δυσκολευομαι να διαβασω ολο το ποστ σου...
μν βαζεις στην ακρη αυτο που εγινε στην προσωπικη σου ζωή
κ εγω ετσι μπηκα για νοσηλεια
απογοτευτηκα απο καποιον που ειχα επενδυσει κ εκει εμφανιστηκε η διπολικη
προσπαθησε
αν δεν τα καταφερεις μν εχεις στο μυαλο σου πως η νοσηλεια ειναι το χειροτερο
θα σε βοηθησει
Γιώργο, αποτιξίνωση δεν χρειάζεται μόνο το σώμα αλλά και η σκέψη σου. πρέπει πέρα από τα φαρμακα να δουλέψεις με τη σκέψη σου, να την εκπαιδεύσεις με τη βοήθεια κάποιου καλού ψυχοθεραπευτή να απεξαρτηθεί από τις σκέψεις που σε οδηγουν στις ουσίες. ο χωρισμός σε έχει επιβαρύνει ψυχολογικά και φαινεται σου προκάλεσε την υποτροπή.
οι γονεις σου αν και δεν μπορουν να σε βοηθησουν εμπρακτα τουλάχιστον σου προσφερουν την αγαπη και την ψυχολογική στηριξη τους, εισαι τυχερος που έχεις τετοιους γονεις, δωσε ιδιαιτερο βαρος στη στηριξη τους αυτη. σου αποτελεί μεγαλο εφοδιο στο να αντιμετωπισεις το πρόβλημα. ακομα κι αν δεν μπορουν να σε βοηθησουν επεδιωκε να συζητας το προβλημα μαζι τους, ενας καλος τους λογος, μια ενθαρρυνση θα σε κανουν να νοιωθεις πολύ καλύτερα και το να νοιωθεις με τετοιο τροπο ψυχολογικά καλύτερα συμβαλλει στη θεραπεια.
Εχεις απολυτοδικιο σχετικα με την αποτοξινωση!! αποτοξινωσηγινετε σε λιγες μερες, μολις φυγουν οι χαρμανες, μολις δλδη βγει απο το σωμα η ηρωινη για εμενα κι οτι αλλο για λλα παιδια. Τ συμαντικο κι αυτο που εχει νοημα ειναι η απεξαρτηση! το να μην εχεις αναγκη τα ναρκωτικα ξανα! να βρεις τροπος που να γεμιζις τον εαυτο σου σωστα!
Δυστυχως οπως κι αλλα παιδια ετσι κι εγω νομιζουμε οτι η χαρα ειναι ενα κουμπι-μια μαστουρα- κι οποτε θελουμε παταμε το κουμπι κι θα ειμαστε χαρουμενη! οχι !! δεν ειναι ετσι ομως η χαρα πρεπει να ερθει απο πραξεις απο σκεψεις , απο ενεργειες που θα την φερουν στο μυαλο μας. ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβω οτι δεν μπορω να τα εχω τοσο ευκολα κι τοσο γρηγορα! θελει προσπαθεια/!! θελει αγωνα το να μπορω να γεμιζω την ζωη μου σστα οπως εσυ η ο καθε ενας που ειναι υγειες!!
Οταντην παρασκευη ειχα παρει ολα τα φαρμακα στα ερια μου κι εφτιαχνα το ρογρμαμμα πως θα τα αχισω, χτυπισε το τηλ. ηταν ενας" φιλος" οπου κι μεμπριζοσαι να πιω μια τελευταια φορα, αφου θα κοψω! μεκαταφερε! μεκαταφερε γτ, ειχα ειδη καταναλωσει καποια υπνοστεντον κι η αμυναμου ηταν χαλια! αλλα δεν σκεφτυκα πως αμα εκανα ενεσιμη χρηση ηρωινης μπορι κι να εμενα!
Τελευταια φορα που εβαλα "βελονι" στο χερι μου ειναι απο το στρατο! ορκισμενος για καποιους προσωπικους λογους ειπα ποτες ξααν! ομως παραβισα τον ορκομου, συγουρα εχει να κανει με το οτι ειχα παρει υπνοστεντον! Παρακαλω πολυ να μην διαβαστει απο μικρα παιδια! η απο ανθρωπους που τους αιδιαζουν κατι τετοια!! ετσι λοιπον αρχισα την διαδικασια, εβρασα, κι οταν τρυπισα το χερακι μου, κι αρχισα το ταξιδι! το μεγλο αυτο ταξιδι καταλαβα οτι εχανα τις αισθησεις μου! καταλαβα οτι ο συνδιασμος χαπια κι βαρεμα δεν κανουν, ποσο μαλον σε εναν οργανισμο σαντον δυκο μου! οσο κι αν μοιζει ψεμαπροσπαθουσα με ολη την δυναμη μου να βγαλω το βελονι! κι δεν μπορουσα! οσο εβλεπα το χρωμα του σεου να αλλαζει χρωμα τοσο φρικερνα! ευτυχως παραπατυσα κι βγηκε μονο του!! αναροτιεμε ποσο βλακας μπορει να γινει ενας ανθρωπος!
Ευτυχως συνηλθα γρηγορα αφου δεν περασε πολυ μεσα μου!
Οπως βλεπετε ειμαι σε αθλια φαση, ισως οπως δεν ειμουν ξανα ! δυστυχως τα τελευταια 2 χρονια της ζωης μου η ηρωινη με εχει νικησει !!Ομως δεν τα παραταω!!! θα κανω οτι μπορω! θα το παλεψω μεχρι τελος!! ο γιατρος μου λεει οτι στην φαση που ειμαι ειναι σαν να εχω δυο ανθρωπους μεσα μου, εναν λογικο, που θελει να γινει καλα, να ησει οπως ολοι οι αλλοι κι απο την αλλη εχω εναν χαρακτηρα που μου λεει οτι εζησα πολλα, καιροα ν απολαμβανω την στυγμη, οτι αφου με παρατησε κι η κοπελ μου , αφπυ παν κι ολα χαλια ας πιω οσο πιο πολυ μπορω! να κανω κι παρανομιες για να βρω λεφα! να μην ζω σαν τους ξενερωτους να κανω κι ληστειες, να εχω αδρεναλυνη μεσαμου!! ΕΓΩ ΟΜΩς ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΠΛΑ ΚΙ ΟΜΟΡΦΑ ΟΠΩς ΟΛΟΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΥΓΕΙΕς! ΚΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ " ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"
Γιώργο, σκέψου αυτα που έχασες τα προηγούμενα δυο χρονια. Πόσο αλλιώς θα ήταν η ζωη σου αν δεν εμπλεκες! Κι αν δέχεσαι να συμβεί και για τα επόμενα δυο χρονια το ίδιο! Τότε ο απολογισμός θα είναι για τέσσερα χρόνια κι αμα ειναι τεσσερα χρονια θα υποφερεις ψυχολογικα όχι μόνο γι αυτα που σε απασχολούν τωρα αλλά και γι αυτα που για τα τεσσερα αυτα χρονια θα μπορουσες να κανεις και δεν εκανες.
Εχεις δικιο ! αυτα σκεφτομσαι κι με περνει απο κατω!!! τα ποσα ομορφα πραματα εχασα!! εχασα τοσεσ χαρεσ , χαρες απο υγειη πραματα! εχασα κοπελες! κι δεν αναφερομαι στη συγκεκριμενη , εχασα φιλους, εχσα δουλειες! εχασα τον εαυτομου!!! ρε γαμωτοοο!! αλλα τι να κανω??? δεν μπορω αλλο να πινω κι να κλαιγομαι γιαοσα εχασα!!
Τελικα εγινα δεκτος! ¨) σε λιγες μερες, μαλον 10 μπορει πιο λιγες, -ακομα δεν ξερω αξριβως παντος ειναι συγουρο οτι θα απαλαγειτε απομενα¨)χεχεχε-
Σε λιγο καιρο λοιπον θα γινω εισαγωγη σε ψυχιατρειο κλειστου τυπου! χωρις επισκεψεις ,χωρις επικοινωνια παρα μονο καποιες μερες! ποσο θα θελα τωρα να ειχα ενα ανθρωπο- εκτως της οικογενειας μου- εναν ανθρωπο να μπορω να λεω καμια κουβεντουλα τις δυσκολες κι μοναχικες ωρες που θα περνω στους ασπρους τοιχους του ψυχιατρειου! αλλα δεν μπιραζει, η ζωη τα φερνει κι τα κανονιζει οπως θελει χωρις να μας ρωταει!
Το μονο που με κανει να νιωθω καλα ειναι οτι επυτελους θα τα βρω με τον εαυτομου! θα εχω παρα πολυ καιρο να κατσω, κι να συλογιστω πολλα πραματα! να αποφασισω τι θα κανω! τερα πια τα παιχνιδια!
Αμα βγω με το καλο - γτ. κανεις δεν ξερει τι μπορει να συμβει - αμα λοιπον βγω οτι κι αν κανω απο εκεινη την μερα κι μετα θα ειναι καθοριστικο! θα ειναι εκατο τα εκατο δυκομου! αν διαλεξω να παραμινω η ναα γινω ακομα πιο κακος ανθρωπος, να γινω ρεμαλι ! θα το κανω φουλ , θα γινω ενα συνειδητοποιημενο ρεμαλι! θα ειναι επυλογημου κι χωρις δικαιωλογια! θα αναλαβω καθε ευθυνη κι καθε επιπτωση ! δεν θα υπαρχει πλεον το συγνωμη δεν ηξερα, ειμουν φεση κι αλλες παιδιαριστικες δικαιωλογιες, ειμαι ανδρας κι δεν θα ζητησω καμια συγχωρεση! θα υποστω οτι καλο κι κακο προκυψει!
Απο την αλλη αν βγω κι αποφασησω να μεινω υγειης! - οπως κι ειναι αυτο που καθε λεπτο ονειρευομαι κι φανταζομαι!- παλυ θα ειμαι υπευθτνος για να το κρατησω κι να το κατφερω! βεαια θα εχω πολυ δουλεια ακομα αφου η ψυχοθεραπεια τοτες αρχιζει! μετα το ψυχιατρειο ! στην δευτερη επυλογη μου καθε κινηση μου θα πρεπει να ειναι σοβαρη κι αναλογη με την ηλικια μου! - δεν ειμαι 20 χρονων πλεων! να κανω βλακειες κι να λεν ολοι ελα μωρε 20 χρονων τι περιμενετε?- ειμαι μεγαλος πλεον, αλλοι στην φαση μου ζουν παιδια! οικογενειες! ετσι κι εγω εχει ερθει η ωρα να ειμαι αξιως για καθε σοβαρη πραξη κι αποφαση μου! οτι κι αν κανω πρεπει κι αναλαμβανω την ευθυνη σαν ανδρας κι ανθρωπος να το κανω με καθε ευθυνη μου! δεν γουσταρω τα κλαψιματα κι ν ζηταω συγχωρεσει! δεν μου ΡΕΣΕΙ!! - το ξερω οτι τα λογια αυτα θα ακουστουν πολυ υπερβολικα μπορει μερικοι να πουν οτι - την βλεπω μαγικα κι τσαμουκαλιδικα- αλλα δεν το κανω για αυτο ειναι λογικα λογια κι εναι κατι που ο καθε ενας μας θα επρεπε να ελεγε δεν υποκρινομαι ουτε μου αρεσει να λεω παραμυθια στην φαση που ειμαι, εγω τα παραμυθια(την παραμυθα δλδη ) ττην " πινω" δεν τα λεω ")")