Ο ιδιος εχει αναφερθει σε καποιες συνεντευξεις του για την καταθλιψη που περασε. Γκουγκλαρε το αν θες να τις διαβασεις.
Printable View
οκ....πασο....η αληθεια ειναι οτι δεν το χω ψαξει γενικοτερα ....σε αυτο το θεμα απανταω παντα εμπειρικα...με δεδομενο οτι δεν εχω περαιτερω γνωσεις....
εμενα δεν μου τυχε ποτε...πιθανον αμα μου τυχαινε θα ανοιγα σαμπανιες τοτε :)
nflu εχεις δικιο . Πιο πολυ μοιαζει να περιγραφει κρισεις πανικου και αρρωστοφοβια παρα καταθλιψη. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν περασε καταθλιψη , ετσι και αλλιως σε πολλους καπως ετσι ξεκιναει . Πρωτα ερχονται οι πανικοι , μετα οι φοβιες και μετα κλεινεσαι σπιτι και ερχεται η καταθλιψη.
Ισως ο συγγραφεας εσκεμμενα να μην περιγραφει την καταθλιψη γιατι οπως λες και εσυ δεν υπαρχει κατι για να διακωμωδησεις στην καταθλιψη. ενω αντιθετα τις κρισεις πανικου κλπ μπορεις.
ακριβως betelguese....
σιγουρα μπορει να περασε και καταθλιψη δεν αντιλεγω..απλα δεν νομιζω πως την περιγραφει στο συγκεκριμμενο αποσπασμα τουλαχιστον...:)
χαχαχα...αφου μοιραζομαστε εμπειριες....εμενα η δευτερη και πιο σοβαρη ξεκινησε με αλοιωσεις σε χρωμα χρονο διαστασεις και σχηματα....και περπατουσα καπου δυο ωρες ασταματητα με τον κοσμο ολο να συρικνωνεται και να γυριζει γυρω μου....:)
Καπως ετσι , και αφου μαθαμε οτι παντα υπαρχει βαθος για να πιασεις λιγο παραπανω πατο, κανουμε οτι μπορουμε για να μην ερθει και τριτη ή και τεταρτη καταθλιψη...
ναι κοριτσια ....restart κι οτι μπορουμε .....και γελιο ..πολυ γελιο οπου κολλαει κι οπου δεν κολλαει εν αναγκη...αλλα πισω ΠοΤΕ :)
παντως ο θεματοθετης δικαιωθηκε, γιατι λιγο πολυ καναμε αυτο που εκανε και ο Κορτω στο κειμενο.θυμασαι-χρωματιζεις ή αποχρωματιζεις-γελας...