Με καλύψατε πλήρως!
Δυστυχώς είμαστε επιρρεπείς στα αρνητικά και παραγνωρίζουμε τα θετικά. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε πράγματα κατώτερα των δυνατοτήτων μας.
Printable View
Με καλύψατε πλήρως!
Δυστυχώς είμαστε επιρρεπείς στα αρνητικά και παραγνωρίζουμε τα θετικά. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε πράγματα κατώτερα των δυνατοτήτων μας.
με ριχνει το οτι θα ηθελα να αγορασω μια ψηφιακη μηχανη και καινουργια αθλητικα παπουτσια προκειμενου να τονωθει το ηθικο μου και επειδη τα χρειαζομαι και δεν εχω την οικονομικη δυνοτοτητα να τα αγορασω. :(
όλα αυτά που μου συμβαίνουν το τελευταίο 4μηνο !!!!
επισης με ριχνει ψυχολογικα το οτι παρολο που ειμαι υπερβαρη, δεν εχω το σθενος να ραψω το στομα μου.
σημερα ηπια 6 κοκα-κολα ζερο, εφαγα 2 mars και πριν απο λιγο παραγγειλα απο τα γκουντις 2 τσισμπεργκερ (τι να σου κανει το ενα) και μια μεριδα πατατες.
α!και αυτη τη στιγμη που σας γραφω τσακιζω ηλιοσπορους.
ποσο με εκνευριζει ν ακουω γυναικεσ να λενε σμρα εφαγα το ενα το αλλο....!!!!φατε ρε γμτ...!!ζηστε τη ζωη σασ με πραγματα που σασ κανουν χαρουμενεσ.....ποιοσ ο λογοσ να ασχολειστε με το τι θα πει καθε μαλακασ..?ζηστε οπωσ γουσταρετε εσεισσ...................................... ..........οχι οπωσ θα καθορισει η αχρηστη η τηλεοραση και οι αποτυχημενεσ μοντελεσ..που δεν εχουν ζωη για να δειχνουν τα ποδια τσ στν τιβι..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(εγω ειμαι αρκετα αδυνατοσ να ξερετε....και σασ το πεισημαινω για να μν πειτε οτι ειμαι κανασ παχυσ και τα λεω για να δικαιολογουμαι..)
Έλα εντάξει καλά! Μόλις απέδειξες οτί είσαι βόδι.. :P :D
Εντάξει να τρώμε εννοείται γιατί το φαγητό είναι απόλαυση και για μένα είναι μμμμμμμ όλο εκεί έχω το νου μου βασικά. Αλλά έχω τα κόλπα μου και διατηρούμε :)
Το ωραίο σώμα για μένα δεν είναι το κόκκαλο αλλά το σώμα με καμπύλες :) http://2.bp.blogspot.com/_3wuBHP2aMj...y1_494x320.jpg
Λοιπόν πάω να γυμναστώ και επανέρχομαι καταιδρωμένη :D
http://mchassets.marieclaire.gr/9508...cnVlJmF0PTQ%3D
Ολοι κανουμε διατροφικες αηδιες..Και εμενα ενα διαστημα τα γκουντις επρεπε να μου κανουν αγαλμα!!Αλλα ειπαμε ε??Βρε μην πινετε κοκα κολα!!6 κοκα κολες!!πφφφφφφφφφ!
θα προσπαθησω να αυτοκυριαρχηθω απο δω και μπρος γιατι τωρα νιωθω τρομερες ενοχες...
χαχαχαχα...εξυπακουεται οτι οκ να φροντιζεισ να εισαι υγιησ....δλδ νταξει 6 κολεσ ειναι καπωσ αλλα ρε γμτ...γτ να δισταζετε να φατε μια σοκολατα....η κατιλυπαρο ασ πουμε....δλδ οχι συνεχεια φαστ φουντ κλπ....αλλα νταξει κατι τετοιεσ αποψεισ τσ κρινω απαραδεκτεσ....!!!