Πλακα κανεις! ρε μαζεψου! προσεχε απο την χαρα σου μην βαλεις μετα το αδειο δοχειο πουθενα.... συγκοινωνουντα δοχεια u know... αν με πιανεις.. :p
Printable View
Η ευχαρίστηση πηγάζει από μέσα μας.
Μου έχει τύχει να χαζεύω εκστασιασμένος ένα κίτρινο φύλλο που πέφτει από το δέντρο και στροβιλίζεται στον αέρα πριν καταλήξει στο χώμα.
Μου έχει τύχει να βρίσκομαι σε ένα υπέροχο τοπίο με μιά καταπληκτική παρέα και να τρώγομαι με τα ρούχα μου.
ποσο μα ποσο δικιο εχεις nick!!!!
παιδια μπορει να σας φανει κουλο αυτο που θα πω τωρα αλλα εμενα με ανεβασε πολυ ψυχολογικα το γεγονος οτι φθινοπωριασε!!!
εχω θεμα το καλοκαιρι γιατι ιδρωνω υπερβολικα και συν τοις αλλοις βαρεθηκα τα καλοκαιρινα μου ρουχα και χαιρομαι που αρχισα να φοραω τα φθινοπωρινα μου!!!
καλο φθινοπωρο να εχουμε λοιπον με οσο το δυνατον λιγοτερες στεναχωριες!!!
δεν εισαι κακο!
απο ενδιαφερον το λες!
το φαι ειναι δυστυχως μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις στη ζωη μου...
πρεπει να ημαστε ηδονιστες...με μετρο... το να ξαπλωνεισ σε ενα πολυ μαλακο κρεβατι...που μοιαζει να σε τυλιγει..μετα απο μια απιστευτα κουρατικη μερα...και με το που κλεινεισ τα ματια σου..να σε περνει απαλα ο υπνος...για οσεσ ωρεσ θελεισ...
η αισθηση τησ ελευθεριας....το απειρο των δυνατοτητων..
το οτι παντα αναπαντεχα...απροβλεπτα ερωτευομαστε...και μασ ερωτευονται...
ενα υπεροχο αναπαντεχο βλεμμα ..που σε φλερταρει..(και να ειναι και μαναρι) τις μερεσ που νομιζεισ πωσ εισαι χαλια...και το μονο που σκεφτεσαι ειναι να κρυφτεις...
..ενα ζουμερο υγρο παθιασμενο φιλι...
μια καλη συναυλια...με την καλητερη παρεα του κοσμου...
η καλητερη παρεα του κοσμου..
το να νιωθεις πωσ καποιοσ που σου ειναι αναντικαταστατος....σε λατρευει...
το ζεστο σπιτι μετα απο μια κρυα μερα..οταν γυρνασ με βρεγμενα παπουτσια και μουσκεμενεσ καλτσες....
το τζακι...
οι καλεσ ταινιες...οι χαζο-χριστουγεννιατικες ταινιες...
το προφιτερολ..
το μαυρισμα...
η θαλασσα...
το πηγαιο αντρικο χιουμορ
καλα μπορω να συνεχισω ωσ το απειρο....