Originally posted by ex_hus
H απάντηση του pappas10 (αλήθεια τι είν τούτο το 10αρι?) με καλύπτει αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι βγαίνει από μία σημειολογική ανάλυση. Το γνωστό, με boldάκια (μόνο και μόνο για να ξεχωρίζουν) τα σχόλιά μου
Quote:
Originally posted by Tass
Πιό καλή η μοναξιά,
>>>>>>>>>>ούτ� � στον παράδεισο
από σένα που δεν φτάνω...
>>>>>>>>>>> ελικιρινά ο πάριος είναι πολύ κοντός αλλά και ούτε ένα σκαμπό δεν είχε μυαλό να πάρει? Πάντως φωνάρα
.. είναι όμως τελικά έτσι τα πράγματα ή μήπως όχι;
>>>>>>>>>αυτά τα ίσως και τα μήπως μιά ζωή θα βασανίζουν και εμένα
Πρέπει να παλέψουμε
>>>>>>>>>>πάντω ς χωρίς πάλη δεν έχει νίκη. Στρωμένο πιάτο ποτέ δεν θα βρέθεί
για να κρατήσουμε κοντά μας εκείνον/η που επιθυμούμε
>>>>>>>>>>ακό� �α περισσότερο αν η πάλη γίνεται για κάτι που επιθυμούμε αρκεί βεβαίως να μη νιώθουμε τουλάχιστον ότι παραβιάζουμε κάτι που επιθυμεί ο/η άλλος/η
ακόμα κι αν οι συνθήκες είναι δύσκολες (για οποιονδήποτε λόγο)
>>>>>>>>>Εδώ έχω πολλά.
Τις συνθήκες τις έχω γραμμένες. Όπως και τον κόσμο και τον κοσμά όταν θέλω κάτι.
when things get tough the tough get going. ΟΧΙ the tough go home with the tail between their legs.
We will stand. We will fight. We will not vanish into the night (α ρε harrison ford)
For SPARTAAAAAAAAAA
χμμ δύσκολες συνθήκες? Πόσο δύσκολες? Ποιοός λέει ότι δεν υπάρχει βουνό που να μην το έχει σκαρφαλώσει ο άνθρωπος? Ποιο πράγμα δεν μπορώ ΕΓΩ ή ΕΣΥ να καταφέρεις αν το θες? Και τις συνθήκες ο κάθε άνθρωπος τις καθορίζει. Μπορεί να τις αλλάξει προς ώφελός του. Δεν υπάρχουν δύσκολες συνθήκες υπάρχουν συνθήκες που μας ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ δύσκολες σε κάποια χρονική στιγμή.
ή είναι καλύτερα να τον/την αφήνουμε πίσω μας και να προχωράμε παρακάτω;
Γιατί παρακάτω τι έχει? Παρακάτω είναι τα εύκολα? Σίγουρα? Α δεν θα πάρω. Κάποιο λάκκο σίγουρα έχει.
Ποιά η δική σας άποψη;
Νομίζω πολύ λακωνικά το είπε ο pappas 10 και ίσως λακωνικότερο το γράφω εδώ. Follow your heart
ΥΓ σκουζάτε με αλλά ούτε ορθογραφικά τελευταία δεν διορθώνω.