Γιατι με θελει κανεις κενο που εγραψες παραπανω,νομιζω λεει πολλα για το πως αντιλαμβανεσαι τον εαυτο σου..Φανταζομαι θα εισαι πολυ αυστηρη με εσενα και κατ'επεκταση με τους αλλους.
Printable View
Γιατι με θελει κανεις κενο που εγραψες παραπανω,νομιζω λεει πολλα για το πως αντιλαμβανεσαι τον εαυτο σου..Φανταζομαι θα εισαι πολυ αυστηρη με εσενα και κατ'επεκταση με τους αλλους.
δεν είμαι αυστηρή με εμένα...εδώ έχουν σχέση άτομα άσχημα και στην συμπεριφορά και στην εμφάνιση.
λατρεύω όσους με μισούν...
πω πω με συγχωρείτε που έφυγα από το θέμα μου...αλλά ένα άλλο μέλος ήθελε λίγο να τραβήξει την προσοχή και αναγκαστικά το βοήθησα.
Τι να κάνουμε άλλες έχουν πέραση στους άντρες και άλλες έχουν πέραση στο φόρουμ...μιας και εδώ μέσα είναι αρκετά μέλη που με λατρεύουν
Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου τωρα??Αφου ξερεις οτι εσυ χαλιεσαι πιο πολυ!Γιατι βλεπεις παντου φαντασματα?Ενα φορουμ ειναι με διαφορετικους ανθρωπους,θα υπαρξουν και εντασεις αλλα μισος γιατι??Μηπως σε ξερουμε και απο χτες?
αααααα το άλλο μέλος έχει ορεξούλα....αλλά όχι δεν θα το βοηθήσω άλλο! έχω τα δικά μου προβλήματα να ασχοληθώ....
εγώ δεν μπήκα ποτέ στο θέμα κανενός για να τον βρίσω...ούτε έχω αρχίσει κανένα θέμα στο οποίο προσβάλλω ή βρίζω.
έχω ένα πρόβλημα πολύ σοβαρό για το οποίο επισκέπτομαι και ειδικό και ορισμένοι με βρίζουν και με ειρωνεύονται.
χαίρομαι που έκανα μέλη όπως το Ξωτικό να αισθανθούν πως έχουν και αυτά λίγη αξία....
ορίστε τόσο καλό έκανα σήμερα.
Κλειδώνω το θέμα μου για να φύγουν τα παράσιτα...είπα όνομα; όχι δεν είπα.
αααααα δεν ξέρω πως κλειδώνει...αν μπορεί η διαχείριση ας μου το κλειδώσει παρακαλώ....θα ανοίξω άλλο καθαρό
Εμμανουέλα, πάντως στον/στην ειδικό να συνεχίσεις να πηγαίνεις ανεξάρτητα αν σε πιστεύει ή την/τον πιστεύεις και μέχρι λοιπόν να υπάρξει εμπιστοσύνη, εσύ σίγουρα
χρειάζεσαι ειδικό, γιατί χωρίς αυτήν, την εμπιστοσύνη εννοώ και κυρίως απ' την μεριά σου, ψυχοθεραπευτική σχέση, δεν μπορεί να υπάρξει, άρα ούτε και βοήθεια.