Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Η εμφάνιση δεν είναι, ο χαρακτήρας δεν είναι αφού σχεδόν ποτέ δεν έχω έρθει τόσο κοντά ώστε να ξέρει πως συμπεριφέρομαι ο άλλος. Τότε τι είναι;
Printable View
Μηπως ρε παιδι μου δεν εχει ερθει η σεξουαλικοσυναισθηματικη ωριμανση ακομα σε εσενα?Μπορει να λεω βλακειες ομως και εγω θυμαμαι πχ στα 17 μου,ολες στην παρεα μου ειχαν σχεση και εκαναν ερωτα ενω εγω ασχολιομουν με τους Take that :) Μηπως το βρισκεις κοινωνικη επιταγη στα 20 να εχω σχεση και να εχω κανει ερωτα?Αλλιως δεν βλεπω λογο να πιεζεσαι και να νιωθεις καπως..
Και από την πρώτη εικόνα μπορεί κανείς να αντλήσει σημαντικά συμπεράσματα για το χαρακτήρα σου. Πρόκειται για τη λεγόμενη γλώσσα του σώματος. Πχ αν είναι κανείς ντροπαλός, κοιτάζει συνήθως κάτω, έχει δεμένα τα χέρια του, ντύνεται πολύ διακριτικά, αποφεύγει την επαφή με τα μάτια, η φωνή του είναι πολύ αδύναμη κλπ. Οπότε δεν έχει σχέση που δεν ήρθες πολύ κοντά. Για την εμφάνισή σου πώς το ξέρεις; Σου το έχουν πει άλλοι;
το βλέπω μόνη μου και μου το έχουν πει και άλλη...να φανταστείς όλοι νομίζουν ότι έχω τους γκόμενους και ότι δεν τους προλαβαίνω κιόλας :(
και ένας γνωστός μια μέρα έπαθε σοκ όταν είπα πως δεν έχω αγόρι και μου λέει με ανοιχτό το στόμα :''τι δεν έχεις;''....που να ήξερε πως δεν είχα και ποτέεεεεε;;;;;
Λες ότι σε είχανε πλησιάσει πολύ παλιά και δεν σου άρεσαν. Ποια ήταν η τελευταία φορά που σε πλησίασε δηλαδή αγόρι και τι βρήκες απωθητικό;
Σωστά, μπορείς να κάνεις κι εσύ κίνηση. Άσε τα "εγώ είμαι παραδοσιακή", γιατί με την ισότητα των φύλων κάτι τέτοιες δικαιολογίες πια δε στέκουν. Δύσκολα, νομίζω, δε θα ανταποκριθεί άντρας.
Παντως ενας που θα σε γουσταρει μην περιμενεις οτι θα σου κανει κανταδα στο παραθυρι σου..Αν εχεις και εσυ αναστολες,εχουν και οι αλλοι..Γι'αυτο υπαρχει το θεικο φλερτ για να φερνει ανθρωπους πιο κοντα :)Και δεν ειναι ολα κεραυνοβολα "μολις σε ειδα ειπα φερτε σεισμογραφο",παιζεις και βλεπεις τι γενναει η πορεια,το παιχνιδι..