Κυκλοφορεί ένα σύντομο ανέκδοτο:
Μετά το σεξ μερικοί κοιμούνται.Άλλοι ανάβουν τσιγάρο.Άλλοι σβήνουν το ιστορικό του Google Chrome
Printable View
ξανά έκανε την εμφάνιση του....κ αυτή τη φορά μου έδωσε ακόμα περισσότερες ελπίδες αλλά από ότι φαίνεται τις πήρε πάλι πίσω...γιατί συνεχίζω κ είμαι ερωτευμένη μαζί του???γιατί δεν μπορώ να τον αφήσω πίσω πλέον...γιατί?????
Γτ ο σειλορ ειναι γλυκοτσουτσουνος και σας συνδεει ενα παρελθον που ειναι ανωτερο κ απο τουρκικο σηριαλ. Αμα γουστερεις ορμα και μη το βραζεις το θεμα. Εχε υποψη βεβαια οτι οπως η θαλασσα αλλαζει διαθεσεις απ τη μια στιγμη στην αλλη ετσι κ ο σειλορ της συμφορας.
μετα την απαντηση απο το κερασι εγω δεν εχω να πω τιποτα μια σειρα απο σεξιστικα σχολια κατωτερου επιπεδου που στοχο εχουν να δυναμιτησουν την κουβεντα δηλαδη εχουμε ριξει το επιπεδο τελειωσ σαν να προκειται για σαπουνοπερα τουρκικου σηριαλ
σειλορ ο μεγαλοπρεπεησ θα παντρευτω την χουρεμ(εδω μηνα) σε παρακαλω ρε κερασι δηλαδη μην κατεβαζουμε το επιπεδο δεν ειναι σωστο σε επαναφερω στην ταξη(στη γ λυκειου να ξαναδωσεισ πανελληνιεσ αμ τι νομιζεσ δε θα σε κανονιζα)