Originally Posted by
dwyn
αυτό ακριβώς είναι που σκέφτομαι. Δε θα έλεγα πως με βοηθά αυτό. Μάλλον εμένα δε βοηθάει, δε ξέρω αν εσένα θα σε βοηθούσε να κάνεις τέτοιες σκέψεις. Επικοινωνούσε μαζί μου επί μήνες ολόκληρους για να μου πει τελικά ότι πρέπει να πάρει πίσω όλα όσα έλεγε. Τη στιγμή που εγώ τον είχα παρακαλέσει να μην το κάνει, ήταν σα να ήξερα ότι θα άλλαζε γνώμη. Ηξερα και δεν έκανα τίποτα να με προστατευσω, και τώρα τα αξίζω όλα αυτά που περνάω.
Αλλά εκείνος γιατί; Αφού νιώθει αρκετά σίγουρος να βρει μια αλλη, καλύτερη για εκεινον, γιατί να με κάνει να μπω σε αυτή τη διαδικασία; Ήξερε πως είμαι, πως σκέφτομαι, δε με γνώρισε πριν ένα μήνα...ήξερε ότι θα με πλήγωνε ακόμη περισσότερο κι όμως το έκανε. Εγώ λοιπόν δε φταίω;
Δεν είναι λοιπόν εύκολο να σκέφτομαι ότι απλά βαρέθηκε. Είχε άπειρο χρόνο (στον οποίο ήταν μονος του) για να αποφασίσει, κι εγώ ήμουν εξαφανισμένη. Τον άφησα όπως ήθελε στην ησυχια του, και όταν ήρθε να πει αυτά που είχε να πει (κοιτώντας με πλέον στα μάτια) απλά τα πήρε πίσω. Δε μπορώ να πάψω να σκέφτομαι πόσο άσχημο είναι αυτό, όχι. Και δε μπορώ να πάψω να σκέφτομαι ότι εγώ φταίω. Εγώ έκανα τα πάντα λάθος. Εγώ δεν ήμουν αυτό που έψαχνε, μόλις βρήκε το κάτι καλύτερο με άφησε, κι εγώ δεν το κατάλαβα ότι δεν ήταν ικανοποιημένος...ότι απλά ήθελε να πάει και με άλλες, όχι, δε με βοηθά καθόλου να το σκέφτομαι......δε ξέρω τί να πω :(