Ως ΑΙΩΝΙΟς φοιτητης πολυτεχνειου ναι τα παω καλα με τα μαθηματικα και ναι τεμαχισα το αμπιλιφαυ.φοβερο.φιλη μου lacrymosa ομως απο παρενεργιες που τα 30 μλγκρ που τα 7,5...(απο αποψη παρενεργιων)
Printable View
Ως ΑΙΩΝΙΟς φοιτητης πολυτεχνειου ναι τα παω καλα με τα μαθηματικα και ναι τεμαχισα το αμπιλιφαυ.φοβερο.φιλη μου lacrymosa ομως απο παρενεργιες που τα 30 μλγκρ που τα 7,5...(απο αποψη παρενεργιων)
Συγχαρητηρια!!!! Εχουμε μπροστα μας τον επομενο Τζον Νας! Ο οποιος διχοτομησε το περιφημο αμπιλιφαι μετα απο πολυετεις ερευνες κ μελετες!! Προκειται συντομα να τιμηθει κ με βραβειο Νομπελ! Δυστυχως ομως δεν θα μπορεσει να παρευρεθει στην απονομη, διοτι μετα την περιφημη ανακαλυψη ωσαν αλλος Αρχιμηδης ανεφωνησε "Ευρηκα! Ευρηκα!" κ αρχισε να τρεχει γυμνος στους δρομους με τη μαλαπερδα εξωθεν του σωβρακου αλαλαζοντας, κ τον εμαζεψε η καλη μας αστυνομια κ τον εχωσε μεσα στο ψυχιατρειο κ εκει αρχισε να παιρνει το περιφημο γοητευτικο κ ακαταμαχητο αλοπεριντιν!! Φημες λενε οτι εργαζεται πυρετωδως πανω στον τετραγωνισμο του αλοπεριντιν! Μεγαλες στιγμες ζει η ανθρωποτητα! He is the champion Of The World !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(χωρις παρεξηγηση ετσι?? απλα να γελασουμε λιγο)
οκ αλλα το αλλοπεριντιν ρε ειρηνη ουτε να το τεμαχισω.μπορω βεβαια να το τετραγωνισω να το κοψω ατσαλες φετες να το καψω αλλα οχι να το φαω...
να το τεμαχισεις βιαια κ να το σοδομισεις επειτα το αλοπεριντιν! Κ να κρυψεις καλα τα στοιχεια του εγκληματος! Δημητρη σορρυ παω να ξαπλωσω γτ ειμαι ξενυχτισμενη ηρθα απ εξω ηπια αλκοολ κ λεω ψιλομαλακιες κ θα με παρουν με τις πετρες! Εσυ κοιτα να δουλευεις πυρετωδως πανω στη νεα ερευνητικη αποστολη, οπερ μεθερμηνευομενον τεμαχισμος χαπακιων! Καληνυχτα τα λεμε σε πιο νηφαλια φαση!!!!!!!!!!
καληνυχτα εγω θα το ξενυχτησω εχω να τεμαχισω το ζαναξ το επιουσιων
δεν θυμάμαι καμία σημαντική παρενέργεια απο το abilify στην αρχή
αραγε το ελαφι καταφερε να τετραγωνισει το αμπιλιφαυ η αρκεστηκε στον τετραγωνισμο του κυκλου?
επειδη δεν τα πηγαινω καλα με τα μαθηματικα για να εχω τις μισες παρενεργειες απο το ινβεγκα τι πρεπει να κανω? παιρνω 6μκ. ευχαριστω
3μλγκρ.αλλα δεν ειμαστε και γιατροι πιθανολογουμε απλα με καποια ακριβεια.παντως παρολο που δεν το συνιστω σε αλλους να ελατωνουν φαρμακα(για τον εαυτο μου ναι) πρεπει να μειωνωνται πολυ πολυ σταδιακα.
δημητρη παντως εχω διαβασει οτι θα βγουν και αντιψυχωσικα σε μορφη υποθετου(σοβαρα) και θα χουν μηδαμινες παρενεργειες. θα νιωθουμε μονο ενα τσουξιμο στον πρωκτο.
εγω προσωπικα φιλε θα τα ελατωσω σταδιακα σε διαστημα 1,5χρονου ωστε να παιρνω ελαχιστα να μην υποτροπιαζω και να ζω και την ζωη μου
σου ευχομαι να μην υποτροπιασεις. μου φαινεται θα ελαττωσω και εγω το ινβεγκα γιατι η ακαθισια δεν παλευεται.