Πονοκεφαλιάζω έχεις δίκιο..αλλά πολλές φορές από το άγχος μου και τη δυσπιστία μου γι'αυτόν γίνομαι χάλια..νομίζω υπάρχουν κάποιες φάσεις στη ζωή μου που ασχολούμαι πολύ μαζί του..είμαι και άνεργη, δν παίρνω επιβεβαίωση από πουθενά..
Printable View
Το λογοδωσιμο δε χρειαζεται χρηματα. Ενα τραπεζι κανετε με τους γονεις κ τους συμπεθερους. Ταιμιν τι εννοει?
Και τα λεφτά για το τραπέζι? Τον προηγούμενο μήνα προέκυψαν τόσα (κ μου έδωσε και εμένα) που έχουν μείνει ελάχιστα..επίσης για να λογοδοθείς θες κ ένα δαχτυλίδι..κ μια τυπική έστω πρόταση γάμου..γενικά είναι τύπος με πλάνο και όταν κτ προκύπει κ τον βγάζει από το πλάνο ζορίζεεεεται
Δεν εχετε να φατε μεταξυ σας τα σογια? Πες οτι τρωγατε για βραδυ, δε σου λεω να φατε ακριβα, ουτε πολλα ατομα ουτε επισημοτητες, δεν ειναι το φαι το θεμα αλλα ο αρραβωνας. Στην αρχη που σου προτεινε επισημοτητες δεν ειχε σκεφτει το πλανο? Τα χεις μπλεξει κοπελια. Αρραβωνας δε σημαινει προταση γαμου. Προφανως σημαινει υποσχεση για γαμο που κοινοποιειται δημοσια πλεον στον κυκλο σας. Και υπαρχουν κ φθηνα δαχτυλιδια, γτ να παρετε ακριβα? Αφου δεν υπαρχει πλανο ας βαλετε τωρα, συγκεκριμενο ομως οχι φλου. Για προτεινε το να το σκεφτει κ μας λες.
δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα η ζωη ειναι πολυ ωραια για να χαλας τη μερα σου ,τα βραδια σου,σε υποθεσεις και σε εναν ανθρωπο που εχει βρει τα κουμπια σου και τα χρησιμοποιει εναντιον σου....το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να του δειξεις σιγα σιγα οτι εσυ φευγεις απο διπλα του....ποναει αλλα ειναι πολυ καλυτερο να πονας μονη σου παρα με 2 παιδακια αργοτερα...και δειξε οτι δεν εισαι διαθεσιμη για κεινον αλλα για σενα κι για αλλους και τοτε θα δεις τις αντιδρασεις του....ειναι καποιοι τυποι αντρων που θεωρουν δεδομενη μια γυναικα κια γι αυτο κανουν οσα περισσοτερα καψονια μπορουν....δοκιμασε τον με την αδιαφορια σου....
Αυτο με την αδιαφορια το επικροτω κι εγω παντως!
Σχετικά με την αδιαφορία το κάνω αλλά όταν με ρωτήσει σχετικά τι απαντάνε ρε παιδιά?
Ε μετά από όλα αυτά νιώθω ξενερωμένη..να πρέπει να αδιαφορώ να κάνω να δείχνω να τον κρατήσω τι σόι σχέση είναι αυτή?? Η αλήθεια είναι ότι ενώ τις μέρες του μην. κ λίγο μετά ένιωθα πολύ προβληματισμένη και φρικαρισμένη με πολλές αρνητικές σκέψεις κ φοβόμουν μην τον χάσω αλλά από χθες ρε παιδιά με έχει πιάσει μια ατονία στη μεταξύ μας επικοινωνία..δε σκέφτομαι πια που να είναι κ αν μου λέει ψέμματα και αν το σκέφτομαι λέω πως μπορεί να είναι όπου γουστάρει..ούτε διάθεση ερωτική έχω ούτε κάνω κρα για να τον δω..λέτε να παίζει κτ με εμένα κ τη διάθεση μου?
Καλα μαζι δε μενετε τασακιου?
Δε μένουμε μαζί..
Αφου λες οτι συγκατοικειτε.