Originally Posted by
~Lucy~
Το έχω περάσει άπειρες φορές κι αυτό, η συμβουλή μου θα ήταν να διαβάζεις αν γουστάρεις να διαβάσεις. Θα μου πεις "και η σχολή;;" και δίκιο θα έχεις, αλλά ξέρεις κάτι, την υγεία μας κοιτάμε πάνω απ'όλα! είσαι σε κατάθλιψη που είναι ασθένεια, δηλαδή αν είχες γρίππη θα πίεζες τόσο πολύ τον εαυτό σου; επειδή θα ήταν σωματικό το πρόβλημα και όχι ψυχολογικό; δε λέω να τα παρατήσουμε όλα, αλλά κάνε την προσπάθειά σου και από εκεί και πέρα δε θα πεθάνουμε κιόλας. έχει τύχει να περάσω 2 μαθήματα σε εξεταστική γι'αυτόν ακριβώς το λόγο..τότε μου φαινόταν μεγάλη αποτυχία, όμως τώρα σκέφτομαι πώς ήμουν τότε και λέω κι ένα μπράβο στον εαυτό μου! προσωπικά με βοηθούσε να διαβάζω μαθήματα που με ενδιέφεραν και λίγο.. έβρισκα ένα κίνητρο. γιατί δε δοκιμάζεις να διαβάσεις πρώτα αυτά που σου αρέσουν; και βάλε μικρούς στόχους! όταν βλέπεις ότι δε μπορείς μην πιέζεσαι, γιατί περισσότερο άγχος-θλίψη-απογοήτευση θα νιώσεις, παρά καλό θα κάνεις στον εαυτό σου. ξεκίνα με κάτι εύκολο..που να μη χρειάζεται πολύ συγκέντρωση και προσπάθεια. και πήγαινε δίνε τα μαθήματα και ότι γίνει!! :) εγώ πάντως ποτέ δεν έχασα όταν πήγαινα καμικάζι!